Zobacz pojedynczy post
stary 11-02-2007, 22:54   #315
P0nury
Użytkownik Forum

P0nury's Avatar

Data dołączenia: 19 07 2005

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 60
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez goburu Pokaż post
Mysle ze jak ktos bedzie krzyczal "sell 10 bp uh" i bedzie w tym samym miescie co ty (ew. blisko) to kupisz od niego a nie w sklepie.
Jak na razie ani razu nie zdarzyła mi się taka sytuacja. Poza tym w depo mam od prawie 5 miesięcy 3bp uhów, które kiedyś tam kupiłem. Do teraz sobie leżą i czekają na jakiegoś hunta.

Cytuj:
Slimy padaja jak muchy na skillach 80+. Czesto nawet w 1-1,5 minuty. Watpie czy mozesz tak czesto patrzec, chyba ze bot to zwracam honor... Jedyny sensowny trening dla knighta ktory nie zabija czasu wolnego to monk ale na to trzeba kumpla/kase/mc.
Możliwe. Tylko kto tutaj każe trenować powyżej 80/80? Marnotrastwo czasu.

Poza tym zawsze można bić dzikiego monka/ghoula. Takiego komfortu, jak z summonowanym nie mamy, ale na bezrybiu...

Cytuj:
Tak samo w treningu, jak ide z noobcharami moich kumpli na male pekando to najczesciej wybieram wlasnie trenujacych knightow bo maja wyzszy lvl niz runemakerzy i przewaznie duzo lepsze eq a czesto sie zdarza ze nie gapia sie w monitor.
IMHO dużo prościej ubić takiego 50MS'a niż 50EK. Po prostu na 50EK musisz mieć trochę szczęścia i znaczny sdpower. Sprawa bardzo diametralnie zmienia się na non-pvp. Nierzadko zdarzało mi się, że ktoś próbował upieprzyć mojego, podówczas, 43ED w jakimś larva/rat or sth bombie. Na knighcie nie zdarzyło mi się to nigdy. Mimo wszystko wybór dobrego miejsca do afkowania (vide Port Hope) eliminuje możliwość zlurowania czegokolwiek.
"21.24 Nie ma lepszego dziennikarza sportowego od Rafała Patyry. "Artur, używając terminologii bokserskiej zostaliście znokautowani zanim zdążyliście założyć rękawice". Używając terminologii stoczniowej - ukradli wam statek, zanim odpaliliście spawarkę, a używając terminologii dziennikarskiej: powinni wyłączyć kamerę zanim zdążycie zadać jakiekolwiek pytanie."
P0nury jest offline   Odpowiedz z Cytatem