Osoby nie majace pojecia o niektorych sprawach niech sie nie wypowiadaja, ok ?
Co do Polskiego prawa i organów sciagania wiem jak to wyglada. Nie oczekuje tez ze osoba ta zostanie skazana jakims wyrokiem czy cos, chodzi o sam fakt zeby nie czula sie anonimowa,a to juz cos.
Dla mnie priorytet to zeby zlozyc sprawe na policji, a moze akurat cos w tej sprawie zrobia. W jakiejs w koncu musza, nie ?
"teraz kazdy wini gdansk , gdyz sa "niszczycielami" na furorze"
-bullshit, faktem jest jednak ze osoba jest z gdanska badz obrzezy miasta.
"Gdansk stolica hackingu ? _/"
-zeby wlamac sie komus na gg nie trzeba wielkiej sztuki :s, niestety
"Ta się kurwa bulwersujecie, a nikt nie pomyślał o tym, że Sohard (Master Ozon) to poprostu jest psychicznie chory i potrzebuje leczenia, a nie policji. Izolatka, na pare miechów odstawić tibie i kurwa już go żadnen Harcesh z Gdańska hakować nie będzie."
-nie bede tego komentowal, nie wiem komu bardziej leczenie jest potrzebne.
"A na forum bez potwierdzenia inni uzytkownicy pisza Gdansk...to gdansk etc.. dajcie jakies dowody ludzie?!"
-Czy nie umiesz wpisac sobie trackingu IP? Zobacz ze ostatnia bramka przez ktora przechodzi jest bramka w Gdansku hostowana przez firme GTS Polska [Ipartners.pl]
NOOB -.-
@
Tu nie chodzi o sam fakt wlamania. Bo mozna rozrozniac kilka rodzajow. Niektore osoby wlamuja sie zeby pokazac slaby system obronny, takie nawet mozna uznac za "pozytywne". Tu jednak chodzi bardziej o podszywanie sie w celu wyciagniecia roznego rodzaju informacji. Miedzy innymi dla korzysci materialnych. To wszystko mam udokumentowane i zgloszone na gadugadu.pl.
Skad wiem o czym rozmawiala osoba? Otoz napisalem maila do serwius gadugadu z obszernymi wyjasnieniami i uzyskalem szybka pomoc wraz z archiwum rozmow z dnia 10/11 luty gdy to osoba "wbijala" kilkakrotnie na moje gg.
Jakby nie patrzec samo konto w tibi - jest platne, ale jesli nawet nie to Konto w CS'a i kilka innych gier , tak
@up strasznie mnie glowa boli, jutro obslucham kawalek i ocenie ^.-