Zobacz pojedynczy post
stary 12-02-2007, 14:05   #147
Mitthenither
Użytkownik Forum

Mitthenither's Avatar

Data dołączenia: 09 01 2005
Lokacja: Bełchatów

Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 148
Skille: 104/64
Poziom mag.: 22
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez jadeaazath Pokaż post
Zgadzam sie z tym ze paladyn to obecnie najtrudniejsza profesja w Tibii, ale jak ktos umie nim grac to osiaga znacznie lepsze rezultaty niz knighci. Od magow nigdy pal nie bedzie lepszy, z tym musicie sie pogodzić.
Post kilka stron wcześniej ale nie mogę sie powstrzymać...Z ostatnim zdaniem się nie zgodze. Od 150 lev~paladyn może wbijać 170-200k(+) na dlach na poi solo, jest to więcej niż robi sorc w większości miejscówek (zaznaczam, że chodzi o expienie solo). Na 150 lev waste nie jest ogromne..a przy takiej ilości zabijanych DL'i powinno się ogólnie zwracać (Pojedyńcze hunty mogą się nie zwrócić ale podliczając zyski/straty z, np 10 huntów powinniśmy byc na +) Ofkors sorc może sobie siedzieć na warlockach, hydrach czy gdzie tam chce już dużo wcześniej a już na 80 lev~robi więcej expa niz ja gdziekolwiek ale wg. mnie pal zawsze był i będzie roks -.^

@Topic
Jasne, że bogaty pal jest możliwy...zależy to tylko od tego jak kto gra...jeśli się czesto pada i wydaje masę kasy na blessy (tak jak ja :s) to może nie starczać, ale mam znajomych którzy padali mało razy a na 120~lev mają 1-2kk (i to niezależnie od profesji). Na wyższym levelu w razie problemów kasowych można zawsze spędzić tydzien (czy ile kto chce ) tylko na smokach...spokojnie można z tego wyciągnąć 300k +[po podliczeniu wszystkiego ]
~Pierwszy Polski paladyn który zrobił deep fib solo na 52 lv

Ostatnio edytowany przez Mitthenither - 12-02-2007 o 14:08.
Mitthenither jest offline   Odpowiedz z Cytatem