Zobacz pojedynczy post
stary 12-02-2007, 19:48   #3629
Kapucha
Zbanowany

Kapucha's Avatar

Data dołączenia: 23 04 2005
Lokacja: Wrocek

Profesja: Royal Paladin
Poziom: 80+
Skille: 88+
Poziom mag.: 19
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bert Pokaż post
Mysle ze zajawa i nalog to dwie inne sprawy... Co innego jak siedzisz i grasz 200 ek i siedzisz na hydrach albo na dl'ach a co innego jak sa ludzie i siedza tyle samo zalozmy ile on ale siedza 6h w dp i godzinke expia na trollach albo w kopalni poki ich jakis pk nie przegoni... Takim lvlem to gra jest przyjemnoscia ale co fajnego w siedzeniu w dp i liczeniem ze ktos da free items? Chyba wiadomo...
a co za roznica czy sie spedza 6h na hydrach bo sie MUSI wbijac expa czy sie stoi w depo bo sie MUSI stac inaczej ma sie delirke? ;\

@veltaxio
wiem tyle ze zabijasz 30lvle, w porownaniu do taifuna jestes debilem (ogolnie nie nalezezysz do inteligetnych), jestes zlodziejem (biorac itemki od zlodzieja tez sie nim stajesz dla twojej informacji ;]).

pozatytm dlaczego mam wychodzic? pomylilem sie? grasz z bracmi? tak. masz 200lvl? tak. masz na parafi hakera? tak. to nie pierdol sucharow "wyjdz bo nie wiesz", "twoj stary" etc. skoro mam racje -.-

ci ktorzy sa na vision chyba nie wiedza co sie bedzie dziac na serverze (nie liczac tych ktorzy sa/beda w vision i ich rl ziomkow)... taifun zabijal huntowal - prawda, ale to imargam chodzi i bije wszystkich do okola, drze piz.de "padasz chuju" etc.
z duskow mozna bylo poleciec za stwarzanie problemow, paymenty za friko, zabijanie jakis 40lvli a czy z vision kto kolwiek poleci za 50lvla? watpie, nie przy imargamie...

Ostatnio edytowany przez Kapucha - 12-02-2007 o 19:52.
Kapucha jest offline