w sumie :
z tego co sie orientuje (a nie musze sie dobrze orientowac) to w wojnie chyba "wyszyn" lepsze..... bo caly czas slysze o jakims dedzie duska...
a beef:
hmm... duski zrobili lepszego dissa jak dla mnie... ale jak ktos wczesniej wspomnial... za duzo jezdzili po rodzinie... mimo to dla mnie duski prowadza w beefie..
p.s oczywiscie jak nie odpowiedza na dissa to wyszyn wygra ale bardzo mi to przypomina beef : tede vs plomien ... szczegolnie te teksty:
by dusk~ "masz jakis problem, uraz z dziecinstwa?"- jezeli dobrze mi sie wydaje to taki zwrot wystepuje w dissie na tede "knebel w pysk"
by vision "nowatur" (nie jestem pewny czy tak to zostalo przedstawione... oczywiscie moglo to brzmiec "nowator" za blad przepraszam ;] ) w kazdym badz razie nowator tez jest zamieszany w beef tede vs plomien (onar bardziej niz plomien ale pezet tez sie wtraca bo rowniez zostaje obrazany) ale to taki offtop
EDIT:
aff pospieszylem sie z komentem

... po kolejnym odsluchaniu obu dissow.... VISION ROX ... a i co do tego nowatora to napewno spiewacie "nowator " bo rymu by nie bylo ;]
pozdro...
hail Vision