Cytuj:
Mylisz sie i widac ze tutorem to ty juz nie bedziesz
nie powinienes jako mod trzymac zadnej ze stron i nie bluzgac innych i sugerowac pomylke
|
Gdzie bluzgam? Bo jakos akurat w tym temacie jeszcze nie bluzgalem

Nie trzymam zadnej ze stron. Wyrazam swoje zdanie na ten temat, nie jestem nie wiadomo kim zeby osadzac innych czy to jest dobre czy zle.
Cytuj:
Nigdy nie napisalem ze jest lama ze na macro jechal tylko ze tak sie wyglupil bezsensownie siebie wsypujac.
"oczywiscie macro jest zle ale w przypadku takiego questa..." - no coz to zdecyduj sie, jako moderator tego forum powinienes raczej prezentowac bardziej zdecydowane i jasne poglady szczegolnie co do takich wspomagaczy w tibii
|
A ja nigdy nie napisalem ze to TY napisales ze on jest lama.
A co do tego jako moderator to moje zdanie jest takie ze jak jeszcze raz zobacze posta w ktorym sie bedziecie wyzywac kto to dluzej gra w tibie, albo kto nie oszukuje a kto ma wyzsze skille a kto PvP... to wyglada jak klotnia dzieci w piaskownicy... a on mi zabral grabki! mamo a on mi nie daje lopatki... a ten mnie zwyzywal to ja wychodze buuuuuuu...
Wczesniej w poscie wyrazilem swoje zdanie na ten temat. To ze jestem moderatorem to nie znaczy ze mam caly czas sie trzymac jakiegos schematu odpowiedzi na temat questow itd.
A Paladinka to normalne jest ze wiele ludzi cie jedzie za to ze sie wybiles z levelem. Rozumiem to bo mnie czesto tez wnerwia ze robie cos na forum, pomagam ludzia a tu wyskoczy jakis geniusz zwyzywa mnie, moja rodzine i tez pojedzie mi nie wiem po czym... i co? Mam to totalnie w du.pie i dalej robie to co robilem
Jesli dalej sie bedziecie wyzywac nawzajem to beda tego konsekwencje...
@blejz: dlaczego tak uwazasz ze skasowalbym twojego posta? Jesli bylaby to kultularna wypowiedz to poprostu bym na nia odpowiedzial. Dlaczego duzo ludzi uwaza ze jak ktos zacznie dyskusje z moderatorem to zaraz go zbanuja/skasuja posty. Poki jest poziom dyskusji zachowany tak napewno nie bedzie.
PS. OOO takk wlasnie lize dupe Paladince, oooo jak mi dobrze... tak to jest to czego pragne i na czym mi zalezy... ooo wielki Paladinka fraj itans plx...
(to dla tych ktorzy by sobie tak pomysleli... o niczym innym nie marze...)