Zobacz pojedynczy post
stary 12-02-2007, 22:21   #90
Ola_Petrov
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 09 2006
Lokacja: Bialystok

Stan: Początkujący
Imię: _
Profesja: Druid
Świat: Nebula
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez davcio Pokaż post
Myślę, że niektórzy tu poprostu MDW zazdroszczą takiego wysokiego lvl'a, nawet na świecie non-pvp. Poprostu słowa poparcia dla tego gracza !! W końcu ma najwyższy lvl jako druid i Polak.. Jeżeli ktoś z Was chce go pobić z lvl.. proszę bardzo. Myślę, że nawet na tym non-pvp Wam by się to nie udało. Każdy sobie wybiera świat na którym chce grać i to jego sprawa... W końcu taifun mógł założyć sobie chara na nonku. Tylko nie mówcie znów, że na non grają same nooby i że to jeden wielki rook!
Ehh masz troche racji i nie masz... Wdg mnie tajfun by mial juz dawno 300, ale reszta ludzi z serva zazdrosci i nie chce do tego dopuscic wiec wypowiedziala wojne...Pkowanie to najlepsza zabawa w tej grze ktorej niestety "Mateusz Dragon Wielki" nigdy nie dosiądzie, a poza tym bądzmy szczerzy taki nick to raczej zenada jak na gracza z takim doswiadczeniem...
Jak sie ma 10 ownerow to nie jest to samo jezeli sam od poczatku expisz i wbijesz nawet ten 50 lvl to masz frajde ze to jest Twoje tylko Twojei wylacznie Twoje wlasne i w dodadku czujesz sie świadomy i mozesz byc z siebie dumny a nie zazdroscic komus 280~ lvla ktory sharuje i to jest moje zdanie, a w tym kraju wolnosc slowa to rzecz codznienna
___
Pozdrawiam

Agressiv!
Ola_Petrov jest offline