Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lamorack
Wow, tez bym chciał miec takiego kumpla-legende, pewnie wiele razy ratował Ci dupe skoro mu tak teraz pomogłeś... Tylko wiesz za dużo to Ty mu nie pomagaj bo ktoś sobie jeszcze pomyśli ze liżesz mu dupe, choć tych i tak pewnie nie braknie. Ciekawy jestem ile osób mu jeszcze pomoglo/pomoze i ile kasy na starcie bedzie miał na rozkrecenie sie.
Najbardziej jednak ciekawi mnie jak za kilka miechow bedzie wygladać berylia... Co zrobi Excail i jego anda, czy polacy wroca na serwer(marzenia) czy co... ahh nie wazne... b
Pzdr all.
|
Wyjdź, nie wracaj, edytuj posty. Pewnie dostane warna ale musze to napisać- chuj mnie obchodzi i cały ten shit, jest inny sposób pomocy mu- nigdy z nim nie gadałem, może coś kupiłem-jakieś uh czy co, a dupy mu nie liżę, trollu spierdolony. Wyjdź i nie wracaj. Myśl zanim coś napiszesz, bo wyszedłeś właśnie na debila 10 letniego. Tutaj nie ma licznika postów, nie da Ci respektu pisanie masy postów, takim czymś właśnie niszczysz swoją reputację, bo wypisujesz coraz to nowy shit. Powiedz jeszcze, że neta dostałeś na komunię to jebne na cyce totalnie. Jak tu, kurwa, nie kląć jak taki dorwie się do klawiatury ?
21:31 Cavebot script started! Jeśli myślisz to powinieneś wiedzieć teraz jak go wspomogłem. Na forum tibia.com było napisane o niejakim Danielu P V .
@ten "ale ja byc wiesniok" na dole
Jeśli to ironia... nie wyszła Ci. Ta część posta, którą zacytowałeś jest zaadresowana do Lamoracka i nie musisz odpowiadać na takim poziomie jak on.