Zobacz pojedynczy post
stary 13-02-2007, 01:13   #93
Bass
Zbanowany

Data dołączenia: 02 03 2006
Lokacja: Olsztyn

Stan: Na Emeryturze
Imię: Zyziek'Den
Profesja: Knight
Świat: Candia
Poziom: 45
Skille: 72/72
Poziom mag.: 5
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ola_Petrov Pokaż post
Ehh masz troche racji i nie masz... Wdg mnie tajfun by mial juz dawno 300, ale reszta ludzi z serva zazdrosci i nie chce do tego dopuscic wiec wypowiedziala wojne...Pkowanie to najlepsza zabawa w tej grze ktorej niestety "Mateusz Dragon Wielki" nigdy nie dosiądzie, a poza tym bądzmy szczerzy taki nick to raczej zenada jak na gracza z takim doswiadczeniem...
Jak sie ma 10 ownerow to nie jest to samo jezeli sam od poczatku expisz i wbijesz nawet ten 50 lvl to masz frajde ze to jest Twoje tylko Twojei wylacznie Twoje wlasne i w dodadku czujesz sie świadomy i mozesz byc z siebie dumny a nie zazdroscic komus 280~ lvla ktory sharuje i to jest moje zdanie, a w tym kraju wolnosc slowa to rzecz codznienna
___
Pozdrawiam
No ok tylko tyle, że Taifun dołączył do wojny z własnej woli.

@down
Chodzi mi o to, że on wcale nie musiał dołączyć do wojny która nie powstała z powodu jego lvla tak jak to napisałeś.
A co do pytania czy bym postąpił inaczej to nie mam pojęcia. Może i bym się nie mieszał i starałbym się wbić 300 lvl, a być może i pomyślałbym, że takim lvlem mogę wszystko i żaden przeciwnik niema ze mną szans. Trudno mi powiedzieć ; d

Ostatnio edytowany przez Bass - 13-02-2007 o 22:11.
Bass jest offline