Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hupe
Rotfl. Jezeli wyszedl po to zeby nas poprzesówac to naprawde jest idiotą bo z tamtych miejsc przy drabinie nie da sie nikogo popchnąć. Poza tym to brzmi troche smiesznie "wyszedl sam na 10 ludzi zeby ich poprzesówać".
Xadam niech sobie robi co chce, tak samo meilismy miec bana za trapowanie mostu na hydrach, za stanie na jednej kratce, za rzekomego bota na battle i wiele wiele wiecej. Jakbym sie przejmowal za kazdym razem jak mnie ktos z was xadamem straszy to bym nie logowal nigdy wiecej do tibi.
Wlasnie dokladnie to bedziemy robic. 50 fragów zrobili na was przegrancy? no to gratuluje !!
Wszystkie masslogi udane, 3 wygrane open battle...pochwal sie czego wy dokonaliscie. "Dumne" olecko juz zaplacilo na danubi za wolnosc, teraz pora na aldore.
btw. Nikt nie bedzie placil z EM bo mu szkoda kasy wiec na co komu opcja wykupienia?
To wy zaczeliscie ta wojne i teraz ja przegracie 
|
Człowieku nie rozśmieszaj mnie. Nie zapłacicie nam bo was nawet nie stać na blessy, patrz Sinano, Diego Montegro. Macie 51 my 44 więc tu masz odpowiedź na to, że wy robicie mass logi i 1-2 osoby muszą wydać hajs na blesy, teraz znów 12 od was musi kupić blessy. No może 10 nie licząc 2 wspomnianych wcześniej ;>