@Gremlin.
Oczywiście, że można expić palem najdrożej...ale nie należy tego robić ciągle tylko od czasu do czasu. Przykładowo można w tygodniu spędzać czas na smokach (czyli zarabiać

) a za zarobione pięniądze przez weekend expic na DL'ach only...Przy dobrych lootach bedzemy mieli po tygodniu 300k~, co daje nam bardzo duże możliwości jeśli chodzi o bicie DL'i...[a jak się ma fart to drugie tyle się z DL'i wyniesie, choc ostatnio na kilka milionów expa wbitych na DL'ach nie mialem nic wartościowszego

]Sam tak czasem robie
Cytuj:
Paladyn powyzej 50 lvl zawsze wraca z zarobkiem... jesli nie to albo za maly lvl albo zla miejscowka.
|
No z tym to jest różnie...np raz na smokach może spaść only serpent na bp bolt a innym razem w tym samym czasie można mieć 3 d shieldy i kilka woi; kwestia szęścia. Chociaż nawet w przypadku gdy wypadnie mało to paladyn zazwyczaj wychodzi na 0.
Cytuj:
tak prawde mowiac to high lvl paladyna jesli znajdziecie i jest biedny to tylko albo dlatego ze czesto pada, albo dlatego ze trwoni kase na bajery.
|
Nie pozostaje nic innego jak się pod tym podpisać...znam to z własnego doświadczenia bo wywaliłem pewnie ponad 2kk na blessy i aole... ale tak to jest gdy się czlowiek bawi

(lub ma pecha do kombosów )
--
IMO jeśli ktoś dobrze prowadzi rycerza to nigdy nie ma waste.
--
Co do tego, że sorc expi najdrożej to jest to prawda ale od wyższego levela może on chodzić solo na warlocki (czego ja nie mogę bo mnie się to nie opłaca) a tam żadko wyrzuca kase w błoto bo się zazwyczaj zwraca <: