Zobacz pojedynczy post
stary 13-02-2007, 10:05   #29
Nelanther
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 04 02 2007

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bisclavert
Profesja: Elite Knight
Świat: Nova
Poziom: 71
Nelanther ma numer GG 8522761
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hupe Pokaż post
Rotfl. Jezeli wyszedl po to zeby nas poprzesówac to naprawde jest idiotą bo z tamtych miejsc przy drabinie nie da sie nikogo popchnąć. Poza tym to brzmi troche smiesznie "wyszedl sam na 10 ludzi zeby ich poprzesówać".

Xadam niech sobie robi co chce, tak samo meilismy miec bana za trapowanie mostu na hydrach, za stanie na jednej kratce, za rzekomego bota na battle i wiele wiele wiecej. Jakbym sie przejmowal za kazdym razem jak mnie ktos z was xadamem straszy to bym nie logowal nigdy wiecej do tibi.

Wlasnie dokladnie to bedziemy robic. 50 fragów zrobili na was przegrancy? no to gratuluje !!
Wszystkie masslogi udane, 3 wygrane open battle...pochwal sie czego wy dokonaliscie. "Dumne" olecko juz zaplacilo na danubi za wolnosc, teraz pora na aldore.

btw. Nikt nie bedzie placil z EM bo mu szkoda kasy wiec na co komu opcja wykupienia?
To wy zaczeliscie ta wojne i teraz ja przegracie

mam nadzieje ze skopiecie im dupy rowno : ]

ps. co aldruhn robi w tych palach : S... spoko ziom z niego byl ; p

myth'xas
01:58:45 Gufat : ja jeztem trzeźwty tylkjoo T się mnie czepiasz
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez DratrisDxx
Idz weź łopate z domu daj mamie, mama da ci cukierka którego trzeba włożyć do kibla a po chwili dostaniesz teleportacje do NPC od bogody i jak dasz mu 1k to będzie padał śnieg. Pozatym u mnie w kołobrzegu jest śnieg ;P

Ostatnio edytowany przez Nelanther - 13-02-2007 o 10:07.
Nelanther jest offline   Odpowiedz z Cytatem