Zobacz pojedynczy post
stary 13-02-2007, 11:14   #107
ZdicH
Guest

Domyślny

otoz karteczke mozna kupic w thais i venore Valentine's Card-30 gp u ludziow z ekwipunkiem a ciacho jak nazywa to niewiem ale w barach u kobie tylko!! koszt 100gp jak to bylo to sorki ale nieczytalem do konca a tak wogule to po co to swieto!? ja chce stara tibie 7.6 ehhh.. to byly czasy albo i jeszce starsza te wszystkie swieta mi sie niepodobaja! Tibia niestety schodzi na psy

ciacho nazywa sie chyba valentine cake sprawdze jeszcze dokladnie i jak sie uda to dam ss

w valentine card mozna pisac milosne wierszyki a ciacho poprostu zezrec i odglos "Mmmmmm" (chyba) a zeby wyslac trzeba miec parcel normalnie poczta nieda rady ale zamiast tego mozna by bylo normalny list tylko dodac serducho do kazdego listu w walentynki i by bylo super lepiej niz kartke ktorej niewyslesz
chociaz ss niedam bo mi sie niechce tracic kasy ktora ciezko zdobylem i niedokonca odbilem z hunta wiec oddaje dla was i niejestem pewien ale kartke lub ciacho mozna mupic jeszcze na edron ale niejestem pewien to tyle jak cos znajde to powiem

Ostatnio edytowany przez ZdicH - 13-02-2007 o 11:23.