Zobacz pojedynczy post
stary 13-02-2007, 14:10   #1465
Lamorack
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 12 2006

Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Berylia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mastermind Toothy Pokaż post
Wyjdź, nie wracaj, edytuj posty. Pewnie dostane warna ale musze to napisać- chuj mnie obchodzi i cały ten shit, jest inny sposób pomocy mu- nigdy z nim nie gadałem, może coś kupiłem-jakieś uh czy co, a dupy mu nie liżę, trollu spierdolony. Wyjdź i nie wracaj. Myśl zanim coś napiszesz, bo wyszedłeś właśnie na debila 10 letniego. Tutaj nie ma licznika postów, nie da Ci respektu pisanie masy postów, takim czymś właśnie niszczysz swoją reputację, bo wypisujesz coraz to nowy shit. Powiedz jeszcze, że neta dostałeś na komunię to jebne na cyce totalnie. Jak tu, kurwa, nie kląć jak taki dorwie się do klawiatury ?

21:31 Cavebot script started! Jeśli myślisz to powinieneś wiedzieć teraz jak go wspomogłem. Na forum tibia.com było napisane o niejakim Danielu P V .
@ten "ale ja byc wiesniok" na dole
Jeśli to ironia... nie wyszła Ci. Ta część posta, którą zacytowałeś jest zaadresowana do Lamoracka i nie musisz odpowiadać na takim poziomie jak on.
Jeśli ktoś ma 10 lat to raczej Ty ja juz dawno skończyłem 10. Piszesz posta w jednym zdaniu, bez oznak ironi a potem masz pretensje że ktoś Cie źle zrozumiał bo nie domyślił się ze tam na forum tibia.com to byłeś Ty, wiec jeśli ktoś powinien edytować posty to własnie Ty. A takim porównywaniem do trola to pokazaleś tylko że jesteś kaleką intelektualą.

Pzdr all.

PS. Grybyś był taki dorosły to pewnie wyjaśnił byś to dostojniej, lecz chyba jesteś jednym z tych co wolą wykrzyczeć swoje zdanie i naubliżać przy tym innym...
PS2. Wiesz nie wszyscy piszący na forach zwracaja uwage na jakieś liczby postów, reputacje itp. Piszą bo chcą a skoro temat jest "Wydarzenia z Berylii" to ja pisze co sie dzieje na serwie z mojego punktu widzenia, bo od tego jest ten temat na forum, żeby wyrażać i wymieniać swoje poglady.
Lamorack jest offline