Postanowiłem napisac tyciuśieńki poradniczek dla knighta
DO około 18lvl.
Aha i opisuje tu miejsca koło thais.
Udajemy się do głównej bramy w thais.Idziemy prossto aż natrafiamy na cmentarz (trochę dalej jeziorko można łowic ryby).Przechodzimy przez niego i dalej za drzewem (to chyba choinka) jest dziura .Wejdziemy na nią to spadniemy w miejsce gdzie są 4-5 troli.Ustawiamy się tam przy kańcu korytarza , skilujemy tu do skili 30\30 (ja miałem 35\35) i siedzimy do 10lvl.Potem udajemy sie do Acient Tample (czy jakoś tak) i idziemy w ,,duł monitora".Idziemy prosto potem skręcamy w lewo i spotykamy tam 2 spermany 1 wariora i z 3 orki zwykle.Tu możemy siedzieć do 11lvl.Potem udzjemy się po zejściu po schodach do Actient Tample w ,,w górę monitora''.Jest tam sala z 2 rotwormami a dalej w prawo 4 rotwormy. Tu siedzimy do 15lvl .Dlaczego? Bo z rotwormów kasa i loot dobry .
Z 15lvl i skilami 45\45 udajemy sie do greenshore ale nie idziemy do niego tylko przy moście skręcamy w lewo.Idc w lewo spotkamz tam walkirie .A potem idc w dul wild wariora.Jest tam jeszsze ork shaman tower ale radze nie chodzic z tym lvl.I tak nabijamy 18 lvl.
Potem mozna isc do kazzo.Ale o tym jest wiele poradnikow.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++
Moja mała armia +

20lvl i

8lvl