Zobacz pojedynczy post
stary 20-09-2004, 15:17   #6
limenu
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 23 03 2004

Domyślny

niop..set nazywa się..tratadadam!

PACYFIKATOR XD ( 99% wykonania z najwyższej jakości kości[klasa A])

mamy pacyfikator ring, dzięki któremu runy destruktywne są silniejsze, pacyfikator..eeee..amulet XD, dzięki niemu wszystke potwory które widzą niewidzialnych niewidzą nas, puki ich nie zaatakujemy. jak je zaatakujemy to wszystkie potwory dookoła nas widzą. Chełm pacyfikatora, zbroja i tarcza tworzą taki se secik XD...pacy(fikator) bag jest na 40 miejsc. W bagu widać jeszcze topór i młotek z serji pacyfikator...(jak mi się topór podoba i miecz! XD normalnie jestem kurde z siebie dumny XD)

mamy tam też runke pacyfikatora..jak samaa nazwa wskazuje XD..opisze działanie. no więc tak(zaraz nabajeruje XD):
runak posiada siłę 5 razyu więkrzą niż SD (huhahihehuhy) i jest runą powieszchniową jak UE(ale mnie po*eba*o..huhahihehuhyhoha)

w bagu jest jeszcze jeden młotek, zestaw shurikenów i 2 pałki...jedna się świeci a druga..ekhm...to oko...no więc..uderzyłem się w głowe i to narysowałem..sam nie wiem czemu XD.

Ponownie podkreślam że nie tylko wkleiłem ten stuff ale i go narysowałem XD...ale ze mnie chwalipięta XD...

PS. ciekawe czy cipy tu zaglądają? tak bym chciał by dodali ten mieczyk do gry!
PS2. widze że ktoś usunoł post tego "pana" co mnie tak niemile ocenił...ktokolwiek to zrobił..DZIĘKUJE
PS3. to nie jest żaden pro golden set! prosze nie mylić z golden setem...ani przez chwile o nim nie myślałem
PS4.racja, sa troche za małe XD...zawsze rysowałem więkrze niż można, jeżeli chodzi o tibię, a teraz przegiołem w drugą stronę
PS5. prawda że fajny mieczyk? XD XD XD

Ostatnio edytowany przez limenu - 20-09-2004 o 15:22.
limenu jest offline   Odpowiedz z Cytatem