Zobacz pojedynczy post
stary 13-02-2007, 16:32   #1238
Bolter
Zbanowany

Bolter's Avatar

Data dołączenia: 01 11 2006
Lokacja: Wawa

Profesja: Royal Paladin
Świat: Titania
Poziom: 121
Skille: Dist 96
Poziom mag.: 21
Domyślny

Matrinesz n/c jestes najwiekszym progamerem ajak mi udowodnisz po tych ssach ze dzieliem znim konto Tak apropo mam 2 kompy w domu i skrzat czesto wpadal i gral na moim 2 kompie czy to znacyz ze ja znim sharuje ?

Niesadze ^^

Padl jak noob a kto w 8 osob chcial go zajebac i all padli od 2 mort hurow bez manashielda jak nooby

Ale z was Evul Pekery martinesz

Tak apropo klutni to tylko Gra pamietajcie jednak z Gaura MOIM zdaniem niema checi dzielic wladzy wrazie wygranej z m.in. Polakami i innymi obcokrajowcami jak bylo gdy Xanfin Da star i inni byli w unicie wygrali pare walk i wyjebali ich i zaczeli huncic nieliczyl bym na wygrana zadnej strony bo znow moze byc tak ze Unit powruci i ani ja ani zaden Kazadum niebedzie tu mialo prawa glosu ^^.

Moze i duzo niewniose do EiV to jest tylko 150-230 hita wiecej wrazie co i jak by co dodatkowy frag ale niebede siedzial cicho bo jestem hunted i mam do zaplaty 1,5k mam czekac az ktos wygra a jak Kazadum to im zaplacic? bez sensu ja sie nieboje stracic chara
i niesiedze jako neutralny mimo hunta "nie mamusiu strace postac jak wejde do wojny :'<"

Ostatnio edytowany przez Bolter - 13-02-2007 o 16:36.
Bolter jest offline