Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cataclism
prosze tylko nie to !!! XD piszcie co chcecie i tak mam was w dupie a co do mojego rl nie znacie mnie i nie poznacie wiec stFu xD
|
no, Twojego zycia nikt nie zna ale wydaje mi sie, ze mozna Cie dosc latwo ocenic przez zachowanie nawet nie znajac Cie.
Biegasz po Tibii tym swoim skradzionym charem, z skradzionym setem, jestes zaczepny nie przejdziesz obok nikogo zeby go nie wyzwac/zaczepic/uderzyc/zabic to wystarczy, zeby sie zorientowac jaki jestes irytujacy.
Pewnie zaraz odpiszesz jakies swoje infantylne odpowiedzi "na pokaz" jaki TY jestes ffffajny i wogUle, ale fakt jest taki, ze cos Ci chyba do glowy uderzylo po tym jak dostales sie do bylych Hwl'i, ktorzy wygrali wojne bo sam to tam za wiele nie zrobiles z tego co pamietam, Rumcio to juz calkiem... Aylitha to chociaz dupe czasem na battle nadstawial.. tylko nie rozumiem jednego, czy z tego powodu, ze jestes czlonkiem Hwli, ktorzy jak wspomnialem wygrali wojne, to jestes tym onneonoenoenoene the best Polakiem niby? Tym jedynym z wyjatkow, ktory nie jest nobem z posrod tych 5% (rumcio zalicza sie niewatpliwie do tych 95%, sam sie okreslil...) bo co bo Toxo Ci tak na czacie powiedzial? lol