Zobacz pojedynczy post
stary 13-02-2007, 23:39   #4725
sliver
Zbanowany

sliver's Avatar

Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Poznań

Świat: Galana
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Cataclism Pokaż post
a co do tekstu rumcia to go nie kumam i nie uwarzam ze 95% polakow to jelopy wiec sorry wybacz ja tego nie powiedzialem myslisz osoby
no ale zdaje sie, ze w jakims poscie napisales ze na vent~~ szwedzi przepraszaja Cie ze wyzywaja Polakow od nobow, a sam o sobie twierdzisz, ze Ty z rumciem to PRZYNAJMNIEJ umiesz grac. Co wg mojej interpretacji swiadczy o tym ze umiesz nie to co wiekszosc tutaj.. Ja nie zwuazam nic nadzwyczajnego, lub cos czym by sie wyroznial na to, ze jestes taki super

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rumcio Pokaż post
Dlaczego ? Bo jestem przeciw Wam? Zreszta Twoje zdanie sie dla mnie nie liczy :d Kurde cAti chyba tu nas niechca?
ps z tym comment zazka to dluga historia....
nie napisalem tak jak on to ma....
gowno pewnie Xairaxa obchodzi, ze jestes w "nie polskiej gildii" , tylko bardziej o Twoje glupie wypowiedzi o Polakach, ktorzy w 95% to noby.. a tak btw zebys sie jeszcze do tych 5% zaliczal... jak juz wspominalem sam sie okresliles. Wogole to ja wiem, ze jestes tepy jak laczek niczego tu nie trzeba pisac z Catri~~ to jeszcze mozna podyskutowac, a z Toba sie nie da bo nigdy nie wiadomo, z ktorym z 500 ownerow sie gada.

Podsumowujac, to nie wiem gdzie tu widzicie powody do dumy z czego kolwiek.

Ostatnio edytowany przez sliver - 13-02-2007 o 23:45.
sliver jest offline