Zobacz pojedynczy post
stary 13-02-2007, 23:47   #72
Visqn
Użytkownik Forum

Visqn's Avatar

Data dołączenia: 24 05 2005
Lokacja: Suwałki

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 220
Poziom mag.: 82
Domyślny

Nie no jak przeczytalem cały temat to nie mogłem powstrzymać się od śmiechu.
HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHA.
Wiekszosc wypowiadających graczy są bossami, wszystko wiedza i wogole, ale na otsach. Ofc nie wszyscy. Ktos napisal h lvl sorc w dema za 300 xD 40 lvl juz mysle, ze walnie za 300, ale ok walnie tylko niech do niego dojdzie najpierw a pozniej wejdzie. Kolejny koles napisal, zeby knight mogl normalnie expic musi uzywac explo/gfb. Troche przyznam ci racji, na wrl to explo chociaz nie zawsze, ale tez chodza na wrl/dle z druidami, mniejsze koszty sio niz uhy. Na tombie zeby wbic szybko exp to gfb i jazda w horde vampow. Na of tez mozna normalnie knightem poexpic, bez gfb/explo. Wiem, ze teraz knightem exp to porazka. Powinni cos zmienic z tymi hitami, ale nic z cap/hp/mana, moze jakis nowy czar. Inny geniusz napisal :"Knight -> nigdy nie grałem ale wiem, że trochę słabsza profesja ale dobra ale można by mu dodać "exori gran" czyli zabiera 2 razy więcej many nawala na 2 razy większym obszarze" zobacz ile many zabiera exori, a pozniej wypowiadaj sie na temat tego twojego "exori gran". Palkowi niech nie lamia sie speary tak ? i znowu bedziemy widziec 5 palkow treniacych 10 godzin np. na 2 spearach. Jak cos takiego ma byc to niech dla magow zabiora soule ok ? Nastepny napisal "idzie na wrl czy cos tam bierze 40 bp mf" ok spoko niech to uniesie. Jak poniesie po ziemi to mu zajebia i tyle zobaczy swoje mf. Ja na 159 nie uniose tyle. wezme 30bp i mam niecale 20 cap ? ofc z eq, lina, lopata itp.
Wiem, sorc jest potezny i to bardzo moze zrobic sporo expa na godzine... Kolejna osoba napisala "zabierzcie ruszczki" ta zabiorą różdżki i magowie na low lvlu beda znowu na*******ac z war hammerem na rotach, pomyslales o sorcach, ktore nie maja pacc i nie maja exori vis ?
Tyle. Cya
13:14 GM Elucidatus on Celesta: you lured the arcanist
13:19 GM Elucidatus on Celesta: your in my vip with a skull
Visqn jest offline