Zobacz pojedynczy post
stary 14-02-2007, 00:09   #1
Lifter
Użytkownik Forum

Lifter's Avatar

Data dołączenia: 10 09 2006

Domyślny Niepotrzebne przedmioty zaśmiecające mapę

Witam!
Gdy do Tibii dodali walentynkowe gadżety pomyślałem sobie: po co?. Nie mam zamiaru w tym temacie krytkować Cipsoft za walentynki, lecz ogólnie za niepotrzebne przedmioty do zlootowania. Np:

Short Sword z Necropharusa. Z cyklopa jeszcze ujdzie, bo a nóż ktoś będzie zbierał, ale z Necro to wg. mnie przesada...

Katana z Vampira. Co jest grane? Chcą robić klimat, że niby Vampir walczy mieczami? No dobra, jak tak sobie wymyślili to niech leci ten Spike Sword, ale po co komu katana, której nigdzie na dodatek nie można sprzedać?

Hatchet z Blightwalkera. Cipsoft myśli, że ludzie będą polować na PoI po to, by zdobyć Hatchet...

Club z Toada. Jedna z śmieszniejszych rzeczy. Nie ma to jak całe Laguna Islands zawalone Clubami spowalniającymi grę...

Studded Club z Island Trolla. Biegnę na Gorome, żeby to zlootować.

Boneclub z Bonebeasta , Gargoyle , Pirate skeletona Ten Club na mainie to wielkie nieporozumienie...

Cape. Jeden punkt obrony, waga 32oz. czyni z niego naprawdę godny uwagi item zaśmiecający każdy resp witcha i innych podobnych...

Studded Armor z Dworców. Wątpie, aby na dworcach expiła osoba z armorem słabszym od chociażby chain.

Leather Helmet. Śmieszne jak cholera. Wypada z m.in. z Huntera i Mino Maga. Na rooku niech se wypada z Trolla i ew. z Goblina ale reszta to nieporozumienie.

Legion Helmet z Lost Soula. Jak będę szukał Hatcheta pod PoI to postaram się i zlootować Legion Helmet...

Wooden Shield z Beholdera. Kocham...

Dalej nie będę wyposzczególniał innych itemów. Chiałbym dodać, że takich przykładów jest o wiele więcej. Po co Cipsoft to robi? Możliwe, że myśli, że jesteśmy tak naiwni, że uwierzymy iż potwory z których wypada np. club walcza ta bronią? To w takim razie dlaczego z demona nie wypada np. SD albo HMM... Cipsoft laguje nas a my pytamy Dlaczego?

Czekam na Wasze komentarze.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sasisok
Witam jesli ktos chce obejrzec film solo dmeon 70 lvl sorcerer link daje
Uwaga moze wystapic trojan albo keylogger w nie ktorych anty wirach bo w exe dodałem film by był lepszy efekt jak i dzwieku i graficzny
Lifter jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.