Zobacz pojedynczy post
stary 14-02-2007, 09:43   #64
Dolor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 29 07 2005

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Czytając to wzięła mnie lekka ironia...
Brazylijczycy czy Szwedzi mają te same problemy co my...
W tej chwili Polacy pod względem liczebności graczy są na równi z Brazylijczykami...
Myślisz że brazylijskie nooby nie krzyczą o itemy? Krzyczą i to bardziej niż my tylko że po prostu my ich nie rozumiemy bo prawie nikt z Polaków grających w tibie nie zna języka portugalskiego czyli języka którym posługują się Brazylijczycy...
Jeśli chodzi o to czy Brazylijczycy się tłuką to tłuką się i to potwornie dużo bardziej niż my... Oni leja się o byle co...
Polacy się często kłócą to niestety smutna prawda ale czy inne narody się nie kłócą? Też się kłócą...
Dużo ludzi grających w Tibie chodzi mi tu szczególnie o Brazylijczyków nigdy nie słyszeli o takim kraju jak Polska... Oni myślą że Polska jest biednym krajem że ludzie w nim są ograniczeni jeśli chodzi o rozwój intelektualny...
Lecz się mylą niech zobaczą na siebie... Oni uczą się na studiach tego co my w gimnazjach... jaka nich jest bieda... Wiem co nie co o Brazylii bo siostra od mojego dziadka podczas 2 wojny światowej tam wyemigrowała i dzięki temu już miałem okazje być w Brazylii i uwierzcie mi bądź nie ale ja nie mam zamiar jechać do tego syfu jeszcze raz...