Zobacz pojedynczy post
stary 14-02-2007, 12:58   #44
Misza
Użytkownik Forum

Misza's Avatar

Data dołączenia: 30 06 2005
Lokacja: -+*≡☼SZWECJA☼≡*+-
Wpisy bloga: 3

Domyślny

Cholera, jakie to sterylne... ;<
PoP jest dobry przez swoja widowiskowosc - pierwszego przeciwnika i pierwszego biegu po scianie sie po prostu nie zapomina... a tutaj? Postac obrocona o 90 stopni ma udawac biegnaca po scianie... a gdzie wygiecie ciala, gdzie cos, co przypomina grawitacje? Gdzie fontanny, gdzie beczki, dzbanki, mnostwo smiecia? I gdzie triki z czasem, pytam sie? Powiesz: 'jak mam w nieruchomym obrazku zaznaczyc ruszanie czasem?' - odpowiedz prosta: wlasciwie nalozone filtry, np. ziarno + oddalenie + podkolorowanie obrazu.

Swoja droga, wlasnie gram w Warrior Withina, Sands of Time zaliczony, Two Thrones czeka na polce. Nie odpale, poki nie poznam fabuly.

Dahaka, jego macki i efekt szarego obrazu (przy nim) rule!

@edit: jesli dzisiaj bede mial w koncu ta pieprzona szerokopasmowke, wrzuce ci bieg po scianie polaczony ze spowolnieniem. Oczywiscie jako fejk tibijski.

@down: hm, gdzie jestes? Ja wlasnie probuje aktywowac druga wieze. Juz sie przebilem przez mechanizm zegara, jestem w pomieszczeniu z tym zelaznym golemem, czy co to jest, rzuca we mnie eksplodujacymi psami.
Heh, te 'eksplodujace psy' zabrzmialy, jakbym gral w jakiegos Raymana lub Krola Lwa.
Zeby nie bylo: do Raymana nic nie mam. A KL to ten, tego.

Ostatnio edytowany przez Misza - 14-02-2007 o 13:22.
Misza jest offline   Odpowiedz z Cytatem