Witam!
Śledzę tematy o rooku już od jakiegoś czasu. Zrobiłem nawet rookstayera (a właściwie powróciłem do gry nim

). Przeczytałem wiele teori poradników etc. Dzięki nim doszedłem do wnisoku że do Mino Maga na prawie 100% nie da się dojść. Dlaczego? Otóż: Kiedyś do MM może można było się dostać. Jednak po którymś z update Mino Mag zaczął gubić Wand Of Cosmic Energy. Przypuśćmy, że ktoś się dotsał do tego MM i wylootował tego wanda. I co z nim zrobi? Nic, ponieważ nie ma żadnej profesji. Cip~ przewidział taką sytuacje i stworzył Apprentice Sheng, ale zablokował drogę do MM. Zauważcie, że AP respi się tylko na rooku. Czy to nie dziwne? Możliwe jest też to, że gubi on Brass Armor ale wyjątkowo rzadko.
To tylko moja teoria, więc jak ktoś ma inne przekonania to niech nie jedzie po mnie jak po gównie, ponieważ kazdy może myśleć co chce.
@Down
Ja nie powiedział, że dało się dojść tylko że MOŻE dało się dojść -.- I są potwory, które przesuwają skrzynki np. Dwarfy Guardy i wszystkie mocniejsze też mogą przesuwać