lole jedne...
Wybacz ale to nie jest aż takie proste z tym leczeniem się... sam to sprawdziłem specjalnie na main... Ghoul potrafi na luzie walnąć knighta 30 lvl 55 shielding który trzyma w ręku cooper shield na sobie leather boots, legion helmet, chain arm, sttudet legs i katane w łapie na 70 hp :/ to rookslayer który w dobrym wypadku jak trenuje ma nawet 30 shielding i nawet jakby dostawał jakimś fartem hity po 70 musiałby w ciągu jednego uderzenia ghoula wypić 2-3 Lf'y w NAJLEPSZYM (Na co są szanse koło 8% przy każdym uderzeniu) wypadku... nie wiem czy by zdołał tak szybko sie leczyć i nie mieć farta żeby ghoul nie urzył Life Drain albo mocnego Meele a no i niezapomnijmy że On się leczy... tzn nie wiedze szans na zabicie go chyba ze zrobiłby to sam Sunrise... chociaż ja zakładam sie o swoją głowe ze dopuki Cipsoft sam nie otworzy do niego wejscia to nikt sie do niego ani do tych na pacc area nie dostanie nie ma opcji... wszystkie kompetentne servisy informacyjne o Tibii z pełną świadomością mówią ze do neigo narazie NIE am drogi m.in. (erig.net, tibianews.net, Tibiacity.org, TibiaMx.com.mx (Choć tutaj zdania twórców kompendium wiedzy są podzielone ale wpisałem te strone ponieważ wiekszość (59% wyniki z ankiety wewnętrznej) popiera moją opinie)
|