Zobacz pojedynczy post
stary 14-02-2007, 14:25   #1631
-Per-
Użytkownik Forum

-Per-'s Avatar

Data dołączenia: 25 01 2007
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Niegrający
Imię: Hacked !
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gajutus z Samery Pokaż post
Witam!
Śledzę tematy o rooku już od jakiegoś czasu. Zrobiłem nawet rookstayera (a właściwie powróciłem do gry nim ). Przeczytałem wiele teori poradników etc. Dzięki nim doszedłem do wnisoku że do Mino Maga na prawie 100% nie da się dojść. Dlaczego? Otóż: Kiedyś do MM można było się dostać. Jednak po którymś z update Mino Mag zaczął gubić Wand Of Cosmic Energy. Przypuśćmy, że ktoś się dotsał do tego MM i wylootował tego wanda. I co z nim zrobi? Nic, ponieważ nie ma żadnej profesji. Cip~ przewidział taką sytuacje i stworzył Apprentice Sheng, ale zablokował drogę do MM. Zauważcie, że AP respi się tylko na rooku. Czy to nie dziwne? Możliwe jest też to, że gubi on Brass Armor ale wyjątkowo rzadko.
To tylko moja teoria, więc jak ktoś ma inne przekonania to niech nie jedzie po mnie jak po gównie, ponieważ kazdy może myśleć co chce.
A potym byłeś spocony nie...? Ja zacząłem na Tibi 7.4, i już wtedy myśleli nad tym minomagiem i wiedzieli chyba to samo co teraz. Więc, jakby można było dojść do minomaga przed updatem z różdżkami to bym tam pewnie był lub bym widział kogoś tam. A Cipsoft nie usuwałby minomaga dlatego, że ludzie na rooku nie mogliby nic zrobić z różdżką. To byłby bezsens.

Według mnie minomag to NPC, bo nieznam normalnego potwora któryby przesuwał skrzynke. I wiele innych rzeczy wskazuje na to, że to NPC, tylko nazwa troche nie pasuje. Każdy może mieć swoje zdanie, więc nie czepiajcie się.

Mnie udało się skończyć z Tibią - nie byłem jakoś tak strasznie uzależniony, lecz kilka razy próbowałem przestać grać, wiem że wiele ludzi próbuje przerwać grę w Tibie - życzę wam żeby Wam udało się tak jak mi.
-Per- jest offline   Odpowiedz z Cytatem