Zobacz pojedynczy post
stary 14-02-2007, 14:43   #1632
Pan Klocek
Rook-User roku 2007

Pan Klocek's Avatar

Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra

Stan: Niegrający
Imię: Pan Klocek
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez -Per- Pokaż post
A potym byłeś spocony nie...? Ja zacząłem na Tibi 7.4, i już wtedy myśleli nad tym minomagiem i wiedzieli chyba to samo co teraz. Więc, jakby można było dojść do minomaga przed updatem z różdżkami to bym tam pewnie był lub bym widział kogoś tam. A Cipsoft nie usuwałby minomaga dlatego, że ludzie na rooku nie mogliby nic zrobić z różdżką. To byłby bezsens.

Według mnie minomag to NPC, bo nieznam normalnego potwora któryby przesuwał skrzynke. I wiele innych rzeczy wskazuje na to, że to NPC, tylko nazwa troche nie pasuje. Każdy może mieć swoje zdanie, więc nie czepiajcie się.
Niestety się przyczepie do tego NPCa:
Nie ma NPCa który przesuwa skrzynki, za to potwory są np. Ghoul, Hiena
NPCa nie da się zaatakować, jeśli to zrobisz, wyświetla się komunikat "że nie możesz atakować tej osoby". Jeśli zaatakujesz mino maga przez ścianę, nie ma tego napisu, tylko po prostu nie da się tam wejść.
Następny dowód na to, że jest to potwór, to "battle" włączający się kiedy pojawi się on w polu zagrożenia.
Myślę, że tyle wystarczy alby obalić twoją tezę?

@Gajutus z Samery
Gram od daaaaaawana i od wieków ludzie się nad tym zastanawiają wiec twoja teoria jest hmmm zła?

Klocek-Clan

"W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda"
-Krusk zabójca Tanar'ri

Pan Klocek jest offline   Odpowiedz z Cytatem