Zobacz pojedynczy post
stary 20-09-2004, 20:03   #1
Avager Niebieski
Zbanowany

Avager Niebieski's Avatar

Data dołączenia: 05 09 2004
Lokacja: Opole.

Avager Niebieski ma numer GG 1611291
Król Wyzwanie dla innego nowicjusza :D

No to jak w każdym innym temacie (o tej treści lub podobnej ) prosze żeby ludze tu też dawali zlecenia muszę potrenowac rysunki i wogule się sprawdzić czy to mi wychodzi (chce w przyszłości zostać grafikiem ).

No to na początek dam Fire Sworda który Khan zlecił Shan . Zasada była prosta... ma niedotykać rączki (czy jak to tam się nazywa ) :

(jest to wersja numer 4 najlepsza według mnie (z tych 3 pozostałych )

Tu natomiast moje zlecenie które ja dałem Shan . Skrzynia Piracka, zarośnięta glonami, ździebko zardzewiała oraz podgniła (niezrobiłem złotej czaszki jak chciałem bo chyba raczej niepasowała :/ ) . Niewyszedł mi zabardzo zamek... troche rozmazany... Skrzynia została tylko odrysowana (same kreski ... obramowanie znaczy się) reszta była tylko ze sprawdzaniem na pierwowzór.

A tu jak to wygląda w grze :

Proszę o zamieszczanie tutaj (jak także gdzie indziej) jakieś zachcianki w postaci potworków, broni, itemków zwykłych.

P.S. Rysowanie Potworów jest o wiele razy trudniejsze od broni, tak samo jak pancerzy itp . Bronie najłatwiej wedlug mnie jest zrobić .
Avager Niebieski jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.