Zobacz pojedynczy post
stary 14-02-2007, 21:16   #607
sat
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 09 2006

Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom mag.: 49
Domyślny

@offtop: proponuje usunac tego linka z posta wyzej, bo jeszcze ktos zciagnie i bedzie plakal po nocach ( lub co gorsza na forum ) ze go "zchakowali"

@topic
mam skile 77/75. pozyczylem od kolegi na dluzej mms, sca i demon helmeta ( aola musialem kupic we wlasnym zakresie->warunek pozyczenia ). po dluzszym graniu doszedlem do wnoisku, ze to sa stanowczo za slabe skile. fakt faktem besthit w crypt shamblera wyniosl 203, ale generalnie nie jest tak bardzo rozowo. jest pewna "niewielka" roznica w zuzywaniu uhow. przy tych samych skilach uzywjac dragon lancy zwykly crypt zadawal i okolo 300-400 hp obrazen. teraz na full ataku zabiera mi okolo 100-150, aczkolwiek czesto crypt zadaje mi obrazenia rzedu 40-50 hp. globalnie sprawa wyglada w ten sposob, ze 0-1 uh idzie mi na caly poziom -2 w penisula tomb lejac wszystko co popadnie. dla porownania chcialbym napisac, ze z dragon lance szlo i okolo 3-4 uhow lejac za kazdym przejsciem przez tomba 2 crypty we wschodniej czesci. po co ja to pisze? hmm... dobre pytanie. chce pokazac, ze z dobra bronia, dobra tarcza i z wysokimi skilami mozna duzo osiagnac i ze to na dluzsza mete sie bardzo oplaca.
oczywiscie niektorzy przeciwnicy skilowania beda temu zaprzeczac, poniewaz wedlug nich "skile nie sa wazne - liczy sie tylko level". tylko ze ja bede wydawal 2/3 tego co oni na uhy co po dluzszej grze daje bardzo duzo.

Ostatnio edytowany przez sat - 14-02-2007 o 21:18.
sat jest offline   Odpowiedz z Cytatem