Zobacz pojedynczy post
stary 14-02-2007, 22:14   #1697
Daragen
Użytkownik forum

Data dołączenia: 04 02 2006

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Keonek Pokaż post
lol nikt sie nie kloci w WIW... Garlerdon Mooth i Herineey wyszli z gildii bo nie chcieli jeszcze zaczynac wojny... chcieli ja opoznic... Jedynie do kogo mam zal to Pablofon i Masoj, ktorzy sa w NF.. Tez jestem za WIW i chcialbym byc pewny ze wygraja ta wojne
Dzięki za sprostowanie, tak jak pisałem nie jestem na bieżąco w wydarzeniach.... jednak dlaczego chcięli to opóźnić... dali Abo kolejne punkty expa. Uważam, że powinni dopilnować tego, żeby nie rośli w siłę, tym bardziej że CHCIĘLI OPÓŹNIĆ A NIE UNIKNĄĆ WOJNY.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Skibo Pokaż post
Tak napewno 600 euro...... za te kase przeliczjąc na polskie kiedyś ktoś kupił Tetra na 149lvl jak był pierwszy na serverze. Niewieże żebyś wogóle dostał taką propozycje... To jest gróbo ponad 2000zł, więc elo elo.
Fakt, nie gram postacią która dostała tą propozycję, jedynie sałyszałem to od niej, czy to prawda czy nie...? Ja tej osobie wierzę, a znając podejście Swe do tej gry jest to całkiem możliwe... tym bardziej, że u nich nie jest to taki wielki znowu wydatek, a taka postać przyda im się napewno... nie będę się nad tym rozwodził.
Odnośnie Tetro to ponoć pierwszy sprzedał się za 4000zł (przed krytyką spóżcie na PONOĆ)

pzdr
Daragen jest offline