Zobacz pojedynczy post
stary 15-02-2007, 00:31   #308
karate:]
Użytkownik Forum

karate:]'s Avatar

Data dołączenia: 22 08 2006

Stan: Na emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Obsidia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Rootkit Pokaż post
@Everanor
XIII obecnie na emeryturze (w grze rowniez), ale powiedzial mi, ze nadal bedzie zajmowal sie ta sprawa.
Z mojej strony zycze Wam powodzenia. Nie traccie zapalu i nie zwazajcie na posty ludzi, ktorzy twierdza, ze wszystkie tajemnicy tej gry zostaly odkryte.
Pozdrawiam.

@up
Najlepiej by bylo, gdyby osoby, ktore nie maja nic konkretnego do napisania w danym temacie, poszukaly sobie innego watku do przejrzenia i ewentualnego skomentowania. Temat ma ponad 306 postow, z ktorych mniej niz polowa jest warta uwagi - reszta to nasmiewanie sie z poszukiwaczy przygod, arcybanalne prosby dotyczace lokalizacji poszczegolnych kluczy i utwierdzenie ludzi starajacych sie cokolwiek odkryc, ze Jakundaf Desert nie skrywa zadnych tajemnic.
Ich za to bawi Wasze nikle pojecie o pustyni i jej podziemiach - Wam kojarzy sie ona jedynie z ,,Dezert Questem", ktory wykonuje sie w kilka minut z otwarta solucja.
Bywajcie.
A co Twój post wnosi do tematu? Poczytaj cały temat, to moze w koncu się dowiesz jaki jest mój stosunek do jakundaf desert. Zresztą nie wiem jak z mojego postu wywnioskowałeś, że nie interesuje się tą pustynią. Nauczmy się czytać posty ze zrozumieniem, unikniemy konfliktów..

Cytuj:
Rootkit, dzięki za info. Ja też jestem na emeryturze, a beze mnie i XIII temat pewnie się skończy, w końcu kto teraz będzie spamował jakimiś głupimi ogólnikam
Hmm no sorry, ale wytłumacz mi jedną rzecz. Powiedzieliscie coś konkretnego w tym temacie? Nie twierdze, że nic nie wiecie, czy nie robicie w związku z tą sprawą, ale posty (nie wszystkie) wygladały mniej wiecej tak:
"Haha poczytaj sobie co to rpg, jeśli nie wnosisz nic do tematu to nic nie pisz " albo "Coś wiemy ale nie powiemy"
Ten temat imo nie powinien być kontynuowany bo nawet jak odkryjecie coś to i tak nie wyjawicie jak to zrobić, a ci co szukają to i tak bedą dalej szukać rozwiązania (i pewnie w końcu znajdą). A w temacie zacznie się spam głupot, debilnych postów opowiadających ze pod pustynią nic nie ma i ludzi broniących was (tak jak np. Pan Rootkit) aby zflameować drugą osobę. Może troche za mocno cię obraziłem za co przepraszam, ale mam nadzieję, że wiesz o co mi chodziło. Anyway, good luck & have fun.