Ekhmm ekhmm pozwolę sobie się wtrącić. Też jestem starym graczem i pamiętam wielokrotne respy, polegały one na tym, że potworki respiły się jeśli nie było ich "oryginałów" w obszarze respa. Troche zakręcone więc wyjaśniam:
Lurowało się spearmana na wasp tower a po pewnym czasie na dole respił się kolejny spearman. Albo na mainie lurowałem GSy pod Thais a po pewnym czasie respiły się znowu i tak można było w kółko. Dlatego MM, Ghoul itp się nie powielały, bo nie mogły opuścić obszaru respienia. To tyle.
Do reszty co wyskoczyli z Knightmare, on mówił to odnośnie SS i mino maga, o ghoulu nawet nie wspomniał.
I skończcie z Mino Magiem powiązanym z Tomem (dźwignia w jego pokoju) to nie polski rząd, że jakieś afery się doszukujecie! Co ona ma niby z nimi wspólnego! Tom kocha martwe szczury, wiec kocha śmierć a mino mag krzyczy "poznaj tajemnice śmierci" wiec widać ze są kolegami! <-- dosyć głupich teorii!!
I prosze mi wytłumaczyć dlaczego niby dźwignia u toma ma otwierać MM/Ghoula? Wyobrażacie sobie mechanizm? Tom przekopał cały rook umieścił pod ziemia mechanizmy wyburzające ściany/otwierające drzwi które zablokował MM od środka SIC! Leczcie się.
Zito nie zaprzeczaj układom, dużo osób które kiedyś grały na Antice jest teraz GMami, a oni mieli przecież kolegów. MS DS te osoby są stare jak ich świat. Przeglądnij sobie screeny z tibi wersji 6, zobaczysz ich tam. Mają ogromną wiedze, ale plecy równie duże
A jeśli chodzi o dom Sunrisa to z relacji jednego ze starszych graczy wiem że jak zrobiono rook i wprowadzono po raz pierwszy domki, można było kupić nawet 1 lvl o ile miało się pacc. Wiec sądzę, że dlatego Sunrise ma domek. Ale nie pytałem jego osobiście wiec nie twierdze, że to jedyne słuszne wytłumaczenie.
Pozdro 600V