Ajajajajajajajajaaj,co to się porobiło,posłuchajcie-nikt nikomu nie powinien zabierać czarów ani zwiększać many potrzebnej za nie.
Jak chcą wyrównać profesje,to pomyślcie-jeśli zabiorą sorcom UE lub coś innego,to dla knighta dadzą coś słabego,żeby dorównać tylko do słabszych czarów sorca,a tak dadzą coś mega silnego dla knighta, aby dorównał sorcowi-czy nie w waszych marzeniach jest knight walący z broni obrażenia tak ok.1000??
Aha i sorcowie niech nie będą tacy mądrzy, że im zabiera mane za UE czy coś-bo ja juz bym wolał knightem tracić te troche many za każdy strzał,ale żeby walił mocniej
aha, i uprzedzam wypowiedzi typu "a knight jak ma walić tyle co UE zabiera many,skoro on nie ma nawet jej tyle" - odpowiedź jest very simply-knightowi rośnie mana o wiele wolniej, więc na ten czar będzie potrzebował o wiel;e mniej many
aha i ja jestem Knight
a Dla Druida powinni dać jakiś dobry czar ofensywny,i jakiś zmiany kształtu,żeby się zamieniał np: w takiego "Dużego Wilka"i wtedy na czas przemiany(który jest zależny od MLVLa) wali większe obrażenia z różdżki albo broni, a jego życie jest 2x większe
skąd ten pomysł?-bardzo proste przecież druid to osoba zwana "zmiennokształtny"