Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Theand
Oj chłopcze najlepiej naucz się wogóle pisać , bo widać , że z lekcji polskiego uciekałeś ; ] , na Azurze już nie gram , ale może kiedyś wróce i napewno mam więcej wspólnego z nią niż ty , więc chłopcze śmieszny jesteś w tym momencie , a tak btw. popłakałeś się jak nie znalazłeś takiego levela z takim mlev w highscores ?
P.S Najlepiej wracaj na swoją krainke non-pvp i pokaż swoje evul mega pvp noobkom z pod dp ; )
|
czy uciekałem ale to już nie twoja sprawa "dziewczynko" lepiej popatrz na swoją ortografie i dopiero zacznij się czepiać

. a to że nie znalazłem takiego lvl z takim mlvl to świadczy o tobie że jesteś zwykłym oszustem i jakimś lizodupem dofu którego ukrzywdziło wanted.
Edit:
@Zolwik
Kicki chodzą po ludziach btw sam się pisać naucz "twoj" "zapomnial" w szkole nienauczyli cie pisać ó i ł ??
@Theand
lol??
no to czemu nie podaż nicku swojej postaci Hmm.. morze dlatego ze niema takiej
poza tym kto powiedział że ja kupiłem to postać ty pewnie swoją kupiłeś. i śmiejesz się zemnie bo na kicku pedlem od dark monka a urbexx padl od cantipade jak na mnie też to był kick
@zeus1985
maciek nie opuścił serwa przez dedy tylko był inny powód tego ale to już nie wasza sprawa
"Co mnie nie zabije to wzmocni"