Parę dni temu wylogowało mnie z Tibi a logowałem się już w innym miejscu(tak parę razy) odrazu zmieniłem hasło do konta i skanowałem system. Następnego dnia grałem na tej postaci z nowym hasłem i wszystko było ok. Wieczorem chciałem znowu zmnienić hasło zeby mieć pewno¶ć ze moje konto jest bezpieczne. Zalogowałem sie na tibia com (bez zadnych problemow) kiedy juz chciałem zmienić hasło niemogłem, niezgadzało się. Jestem pewien że nie było właczonego Caps Lock i że hasło było poprawne a kiedy wylogowałem się niemogłem się już zalogować. Uznałem że zostałem zhakowany. Dałem account lost i prubowałem odzyskać konto. Przyszedł email i zgodnie z zaleceniami nie logowałem się na tibię przez ponad 24h. Po upływie czasu weszłem na tibia com i prubowałem się zalogować. Za pierwszym razem hasło się nie zgadzało a za drugim Account disabled for five minutes. Please wait. Po jakim¶ czasie prubowałem sie zalogować i stało się dokładnie to samo. Kiedy¶ miałem już taki problem po zmianie hasła z Account disabled... Ostatecznie do dzi¶ nie odzyskałem tamtego konta . Sprawdziłem czy haker nielogował się na mojej postaci. Haker sie niezalogował(moze skasowali stare hasło zanim haker zd±rzył sie zalogować). Jest jeszcze jeden problem i niewiem jak to możliwe, ale jedna z moich postaci na koncie przeniosła sie na nowe konto !!!tak pisze na tibia.com !!! niechce stracić poraz kolejny konta plx help