Temat: annihialtor..
Zobacz pojedynczy post
stary 20-09-2004, 21:22   #103
Paladinka
Użytkownik Forum

Paladinka's Avatar

Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Olecko

Stan: Na Emeryturze
Imię: Paladinka
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Bad Boyss
Świat: Danubia
Poziom: 170
Paladinka ma numer GG 1234567
Domyślny :)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Solig
Duże gratulacje Paladinka, że zaszłeś tak daleko
... jednak pewna rzecz mnie drażni.. jak zapewne wielu innych uzytkowników
fragment z Tibia Rules
To jest troche niesprawiedliwe, ze ci co robą anihilatora mogą uzywac makra, a noobków banują za tibie gg itd. Jeżeli jest zakaz uzywania, to powinno się go przestrzegać, a nie ludzi +100 lvl mają jakis przywilej. Oni nie mają prawa powiedzieć ze wynonali Anihilator Quest, tylko lepiej niech mówią "zrobiłem 100 lvl, ustawiłem macro i wziąłem nagrode"
...taka jest prawda, niestety.. Każdy kto ukończył 100 lvl, myśli tylko zeby jaknajprędzej zaopatrzyć się w macro i iść na Anihilatora bo wyjmie sobie SoVa czy coś innego...Dlaczego najlepszy quest ma być wykonywany przez komuter? Jak dla mnie to lekceważenie tego questu.
Jak CIPowie mogą zwalczyc masowe uzywanie macra na anihilatorze? zwiększyc bramke na lvl, np. od +150 lvlu zeby ludzie nie byli zmuszani do łamania zasad Tibii..
Nie mam nic do Padadinki, to tylko moje zdanie na temat uzywania macra na anihilatorze.
chociaz jeden powiedziec co wiedzial i dobrze... powinni zmienic to na lvl wiekszy... bo z 100 lvl nie da sie zrobic bez macra a co do ciebie... blejz to pisz do gm po 1 GM nie przyjmuje ss.. po 2.. nie zbanowali by hmm jakies 40 osob za to.. albo usuwanie.. a GM i tak wiedza to ze z macro kazdy team robi to.. robia sledztwo?? lol.. a ty jestes ostry agent i musi sledztwo przeprowadzic nad tym.. moderator tibia.de powiedzial do cebie to samo.. abys sie nie zucal o to by kazdy robi to z macro.. a ty dalej swoje nie wiem do czego dazysz.. ale zobaczymy jak ty napijesz ten 100 lvl i bedziesz chcial isc na annihilator i czy "BEZ MACRO" po 1 nikt z toba nie pojdzie jak bedziesz bez macra bo to jest 100 % trup i nie beda ryzykowac przez jednego typa... bo nie mial macra..
Paladinka jest offline