Cytuj:
Oryginalnie napisane przez blejz
kolejna zenada... a gowno mu zazdroszcze... ile razy mam powtarzac? ;| w****ia mnie ze byle kto wlacza sobie macro i idzie po nagrode jakby to bylo cos normalnego... A WY TO AKCEPTUJECIE!!! nie ma dla was znaczenia, ze on po prostu OSZUKUJE...
w CSie tez pochwalacie cheaterow? czy moze w****iacie sie ze ktos uzywa aimbota..?! wiec jak to jest?!?! czy wy to kiedykolwiek zrozumiecie ze pochwalacie cheaterstwo, jest to dla was normalne? to nie jest problem tibii tylko calej *******onej polski, tego kraju idiotow, "ziomow", dresow i innych po***ow... oszustwem dojsc do swojego.. a mi to sie nie podoba, i chociaz nie wplyne na politykow i podobnych s****ysynow, to moge powiedziec WAM, graczom, ze to jest po prostu ****a nie w porzadku!
mam dosc idiotyzmu jaki sie szerzy na tym forum, pierwszy raz moim postem zajmuje sie auto-cenzor.
czy kiedykolwiek zrozumiecie ze to jest NIE FAIR?!? czy zawsze pozostanie dla was czyms normalnym oszukiwanie...?
signed,
blejz.
|
pan nasz POLITYK zbulwersowal sie a wiec chcialbym zobaczyc to jak dresy itp z twego miasta przeczytaja to i w*******a ci

a politykow powinno sie tempic bo tylko kraj niszcza i rzucaja sie o wszystko hehe
a po 2 nie wnikam czy uzywal macra czy nie.. bo to normalka w tym quescie tylko ciesze sie razem z nim ze mu sie udalo a nie najezdzam na niego jak TY CZOPIE...