Zobacz pojedynczy post
stary 20-09-2004, 21:32   #1
Kajzer
Użytkownik Forum

Kajzer's Avatar

Data dołączenia: 13 05 2004
Lokacja: okolice Kielc

Stan: Usunięty
Imię: Parsirfal
Profesja: Elite Knight
Gildia: Kazadum
Świat: titania
Poziom: 120
Skille: 95/92
Poziom mag.: 7
Domyślny Dlaczego jestesmy noobami:/

Chciałem zalozyc temat trakujący.. O nas.... tak o nas o polakach ziomkach graczach z polski ktorzy są.. Noobami? tak są... nie br nie swe nie inna nacja tylko wlasnie my dumnie reprezentujemy outfity w kolorach naszego rodzimego proporca....
Coraz czesciej spotykam sie z przypadkami pk z udzialem only polakow coraz czesciej ktos proboje mnie okrasc wyłudzic hasło zabrac lootbaga.. w 95% przypadkow sa to polacy O_o tak przykre to jest...
kiedy zaczynałem swoja przygode z tibia to duzo osob wmowilo mi ze swe to pk br to nooby itd ale.. powiedzcie mi czy swe sie morduja nawzajem? moze i tak ale napewno nie w takim stopniu jak polacy.. Ile razy spotykam sie z przypadkami wchodze do miasta pod depo ktos sie kloci wyzywa itd.. a w jakim języku? polskim... coraz czesciel podlatuje do mnie ktos i prosi o tak zwane "fri itans" ale teraz brzmi to raczej tak "daj cos","moge z toba pomieszkac w domku?", "daj mi passy to ci potrenie postac" ,"wejdz na tą strone i dostaniesz darmowe przedmioty"
Teraz jak ktos do mnie podchodzi i pyta czy jestem pol odpowiadam ze nie szkoda ze tak sie porobilo... niby mozna znalesc wytułmaczenie "w tibie graja w wiekrzosci dzieci ktore odreagowuja w grze pkują lub nooboją" ale czy w Szwecji nie ma 12 letnich dzieciakow z zapałem katujących w tibie? a czy w brazylji nie ma takowych???? No są.. wiec o co chodzi??? az tak sie zle nam zyje w naszym za***istym kraju? co mama nam objadu nie daje czy za mało surówki przyządza??? O_o
Kiedys zrobilem experyment targalem 10 hamow z carlin do ab minołemsie z okolo 30 osobami pod depo w ab zabral mi kolo zarcie zgadnijcie co odpowiedzial na "plx gimme back"?? "Spie***laj"
naprawde interesujące... Czy naprawde w koncu zasluzymy na miano najwiekszych noobow w tibii? jesli tak ja juz od teraz zaczne gadac only english plx -.-
mam nadzieje ze moj temat zapoczatkuje jako taką dyskusje i mam nadzieje ze jakis moderator mi odpowie na pytanie DLACZEGO....
Kajzer jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.