Temat: annihialtor..
Zobacz pojedynczy post
stary 20-09-2004, 21:44   #106
Paladinka
Użytkownik Forum

Paladinka's Avatar

Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Olecko

Stan: Na Emeryturze
Imię: Paladinka
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Bad Boyss
Świat: Danubia
Poziom: 170
Paladinka ma numer GG 1234567
Domyślny hehe

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Paladyneczek (hiberna)
zazdrosc zla rzecz

zazdrosc1 z 7 grzehow glownych

(nie lize jamu dupy tylko w kurza mnie to ze mu wszyscy [nie wszyscy] wypominaja macro sami nie wiecie jak to jest jatez wiec o co sie rzucacie??
i nie ktorym osobom tak zawisc weszla do zad.ków ze staraja sie dopiec paladince udajac profesorow od polaka lub anglika
prawda tylko ten blejz on jeszcze najezdzal na mnie na tibi.de forum i jechal mnie ze anglika dobrze nie umiem... a on taki doskonaly po 1 jak bym mial anglika w szkole to bym nie pisal tak jak pisze.. a anglika znam tylko wylocznie z tibi.. wiec ty bys nawet tyle nie osiagnal.. kazdy z danubi mowi do mnie ze i tak bardzo dobrze umiem jak tylko z tibi... text walkora byl taki jak powiedzialem mu ze anglika znam tylko z tibi " really?? ... well really nice.. "

a ten blejz gowno wie o mnie..... i wpimina to jaki ja jestem.. spojrz na siebie czlowieku...i nie chcem widzisz klutni na ten temat nawet juz nie o macro chodzi.. tylko mozesz przestac wnikac i poprawiac wszystkich ... poprostu na loz wrzucic..to jest forum aby wrzucac ss ... rozmawiac i zadawac pytaia.. a nie komentowac.. i klucic sie..

Ostatnio edytowany przez Paladinka - 20-09-2004 o 21:49.
Paladinka jest offline