Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Paladyneczek (hiberna)
zazdrosc zla rzecz
zazdrosc1 z 7 grzehow glownych
(nie lize jamu dupy tylko w kurza mnie to ze mu wszyscy [nie wszyscy] wypominaja macro sami nie wiecie jak to jest jatez wiec o co sie rzucacie??
i nie ktorym osobom tak zawisc weszla do zad.ków ze staraja sie dopiec paladince udajac profesorow od polaka lub anglika 
|
prawda tylko ten blejz on jeszcze najezdzal na mnie na tibi.de forum

i jechal mnie ze anglika dobrze nie umiem... a on taki doskonaly po 1 jak bym mial anglika w szkole to bym nie pisal tak jak pisze.. a anglika znam tylko wylocznie z tibi.. wiec ty bys nawet tyle nie osiagnal.. kazdy z danubi mowi do mnie ze i tak bardzo dobrze umiem jak tylko z tibi... text walkora byl taki jak powiedzialem mu ze anglika znam tylko z tibi " really?? ... well really nice.. "
a ten blejz gowno wie o mnie..... i wpimina to jaki ja jestem.. spojrz na siebie czlowieku...i nie chcem widzisz klutni na ten temat nawet juz nie o macro chodzi.. tylko mozesz przestac wnikac i poprawiac wszystkich ... poprostu na loz wrzucic..to jest forum aby wrzucac ss ... rozmawiac i zadawac pytaia.. a nie komentowac.. i klucic sie..