Zobacz pojedynczy post
stary 15-02-2007, 18:13   #127
Andrew
Użytkownik Forum

Andrew's Avatar

Data dołączenia: 27 10 2004

Stan: Na Emeryturze
Andrew ma numer GG 6485757
Domyślny

Żal mi tych co napisali, że walą Walentynki, jak ktoś wcześniej powiedział mają chyba problemy w RL przez to że zamiast w okresie dojrzewania "zajmować się" dziewczynami grają 24/h w Tibie na 8 postaciach, ale ja w to nie wnikam.

Do tych co mówią, to denne amerykańskie święto to powiem tak: nie dacie nikomu walentynki dlatego, że to przyszło z kapitalistycznej, "liberalnej" Ameryki, a na dzień kobiet nie zrobicie przyjemności, to komunistyczne święto, które mamy dzięki Matuszce Rosyji (napisałem fonetycznie). Koment do tego: EGOIŚCI

Co do "mikroklimatu" Tibii to powiem tak: Może jest on zatracany, ale na pewno nie ze względu wprowadzenia Walentynek, przecież każdy z was czeka na święta aby dostać prezent, jak by tego było mało wszyscy łapczywie się rzucali na 10-leciu Tibii na prezenty i jakoś nie spotkałem człowieka który by nie zostawił w stworze czerwonego prezentu, co więcej ludzie po mimo wielu balonów do zdobycia (wystarczyło iść w miejsce ataku i można było znaleść tam kilka bp balonów) zabierali je ze ścian.

Co do tych wszystkich świąt, one nie są robione po to, żeby Tibia wyglądała jak RL świat, tylko po to, aby można było czasem oderwać się od monotonnych zajęć i rozluźnić się, pobawić się itp.

A bezpośrednio do walentynek: MOC SŁODKICH BUZIAKÓW DLA WSZYSTKICH KOBIET URZĘDUJĄCYCH NA TYM FORUM - przepraszam że troszkę spóźnione życzenia.
Andrew jest offline