Zobacz pojedynczy post
stary 15-02-2007, 19:13   #3721
~Baku~
Użytkownik Forum

~Baku~'s Avatar

Data dołączenia: 19 06 2006

Imię: Yeetro
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vision
Świat: Furora
Poziom: 130
Skille: 99
Poziom mag.: 22
~Baku~ ma numer GG 5652454
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez thisisdiss Pokaż post
zal na was pomyslow ^^
Ziomek moze poprostu nie wiesz jak sklejac panche? Bo caly czas klniesz w dissac a to na tym nie polega jakbys nie wiedzial. No wogole to gz ze zajelo wam to 4 dni my nie mieszkamy w tych samych miastach a zrobilismy to szybciej gratuluje. No i BB ma teraz ferie to jzu wogole gratz.

Ziom jak napiszesz cos z sensem i podyzysz swoj poziom wtedy mozemy kontynuowac beef bo ja traktuje to jak zabawe i robie to dla rozrywki bo mi sie nudzi. Pozdrawiam i zycze powodzenia obys stawal sie lepszy w tym co robisz jak chcesz pisac lepsze teksty ( nie umieszczajac co drugie slowo przeklenstwa) to trenuj. A i nie patrz na to co wypisuja inni na forum bo to pewnie 10 letnie dzieci
co nigdy nie napisali zadnego tekstu. teraz uzyliscie moze paru panchy ale zdecydowanie za duzo przeklenstw. Zmontujcie cos dobrego i przylozcie sie ok wtedy my odpiszemy damy wam na to nieokreslony termin bo chce mi sie jeszcze cos nagrac. Popracujcie nad tekstem bo bity macie dobre. Przydaje sie do tego jakies piwko.

Ostatnio edytowany przez ~Baku~ - 15-02-2007 o 19:21.
~Baku~ jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.