Zobacz pojedynczy post
stary 15-02-2007, 20:00   #4834
Adelaoo
Zbanowany

Data dołączenia: 13 12 2006

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Latino Pokaż post
Grałem tu kiedyś i sledze te forum od 1 strony. Moze ktos mnie pamienta Balrog the death. Szkoda sluw galana po prostu zeszla na psy. Dla was to moze byc normalane ale ja tego nie czaje polacy trzymajo sztame ze szwedami pojebalo was calkowicie juz??? Dobra rozumiem kumplujesz sie ze szwedem od 1 lvl ok luuzik . Ale was konda u*******al albo keekz czy kto inny 2 miechy temu a teraz do ich gildi wchodzicie zeby lizac im dupska ^^ bo wiecie lepiej sobie spokojnie po expic i lizac dupe szwedom zamiast walczyc moge sie zalozyc na 100% ze za 1 miech moze 2 konda i hwl znuw sie polonczo na 100% co juz nie raz tak byo???
Za bardzo nikt nie bendzie wiedzial o co chodzi ale luknijcie w stecz jak pl vs swe bylo boltina,corlic,demi, delewu ,lady i reszta catrishia itd spoko starzy ownerzy ale jak sie oddali albo sprzedali nobom kturzy przed tym charem wbili max 10 lvl. Przyklad catrishia jaki noob z tego forum moge odrazu wylukac ze to nowy owner widac ze jakis pojeb ^^ lize dupsko szwedom. Se expi spokojnie bo sie wjebal do hwl i radocha macie troche honoru ???? zaczelo sie od Zajebisty Ziom jesli ktos go pamienta pierwszy poszet do patriotuw i pozniej sie zaczelo swe vs swe , pl vs pl . Catrishia ile ty masz lat new onwer oczywiscie 12???? Co masz radoche ze dla lady zajebales dh??? a pozniej corlic new owner do hwl ^^ Wiem ze szwedzi majo wiecej hight lvl ale byscie dali rade wiec tu duzo mlodych talentuw do zabijania ;p po prostu brak zgrania i dlatego zawsze obrywalismy ze szwedami kto gral kiedys pamienta szwedzi przy ab. My biegniemy na nich szwedzi pare sd i 60% spierdolilo bo dygawa ze straco swuj piekny duzy lvl a te 10% wiadomo co sie z nimi stalo .Jedynie z tego co widze to tylko jeden stary owner zostal Boltina chociaz nie jestem pewien tez.
Sorry ile masz chlopcze lat? Bo bledy robisz ze glowa boli.Mam nadzieje ze jest to twoj pierwszy i ostatni post, nara.

Ostatnio edytowany przez Adelaoo - 15-02-2007 o 20:01.
Adelaoo jest offline