Niestety to jest prawda, pamietam jak uwazalem ze br to najgorsze lamy w tibii co chwile "br?". Potem to samo się działo tylko zamiast brazuci podchodzil do mnie koles w bialo-czerwonym outficie i "pol?". Odpowiadalem ze tak ale po kilku minutach tego zalowalem. Zasypywal mnie pytaniami "poblokujesz mi to?, bedziesz moim tata w tibii?, dasz mi darmowe itemy?" itd.
Teraz naprawilem ten blad i na pytanie pol odpowiadam nie, znam duzo osob ze swe czy usa (br nie za dobrze mowia po ang wiec niestety nie) i jak juz rozmawiamy i zapyta skad jestem to czasem az wstyd sie przyznac ze z pol

.
Niestety robia nam taka opinie, moim zdaniem wiekszosc z nas mysli: "skoro jeden to robi czemu ja nie moge? moze mi sie uda?"i tak kradna przeklinaja a ze nie umia za dobrze po ang to po polsku, w koncu zna sie wiecej wulgaryzmow po polsku i jeszcze nas nie zabije bo nie zrozumie.
I tak rodzi sie to coraz wiecej takich osob. Znam duzo high lvli ktorzy maja postacie stworzone tylko po to zeby nimi oszukiwac itp. Tylko tak jak mowiles Szwed Szweda nie zaatakuje Polak Polaka niestety...nie potrafimy sie zjednoczyc tak jak to robia Szwedzi. Zauwazalem to juz tysiace razy i postanowilem ze przestane sie tym interesowac, rozmawiam tylko z moimi qmplami z rl i najlepszymi z tibii (od poczatku mojej przygody z Tibia).
Takie moje zdanie.