Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Veruis
A myslalem ze Lolny jest powalony... A tutaj NAdril rzadzi xD
|
O ty paszczurze! Kradzieju! Umrzysz! Tak! Umrzysz! LolnY Cię zjeu :* Ściągne sobie z Googl'i aim bot'a do piuy mechanicznej i Cię zabijeu! Wypaleu Ci oczy moim Pokemon'owym śluzem, że nawet Twojeu binokle Ci nie pomogou! Pedau jesteś! Giń! Usieahahaha! Spadniesz w odchuań cieniu i mroku! Poteupiony! Zapomniany! Zniszczony! Polegniesz! Będziesz nikim! Moja reuka Cieu dosieugnie! Usieahahaha! Uelkom in da chel piczoludzie!
PS. Pisauem może, że LolnY Cię zjeu?
@Up
Ciebieu zostawieu, bo mnie czcisz i znosisz dary z ludzi. Wogle jesteś taki umcyk, umcyk i te sprawy ;[ Ale za Pokemon'y wykastruje Cieu uyżeczkou :< Zagram z Tobou w żydolotka. Ty beudziesz żydem, a ja snajperem na drzewie. Albo pobawimy się w holocaust. Te same role. Usieahahaha!
@Topic
Kiczkowate, a nie śmieszne :< Co to ma być? To nie ty i Twoje brazylijskie zuo :< Teraz jesteś zwykłym śledziem, a kiedyś byłeś śledziem w oleju :<
@Edit
Ale to z GG było zajebiste xD
@Edit 2
Napisałem sobie sprejem na szybie "Magiczne bobry dupczą Veruis'a ;[".
@Down
Opis mojego kolegi na GG: "WPIEPRZAĆ PĄCZKI BRUDASY NIEDOMYTE ALL ! ;[". To by było na tyle. Jak się spytałem, dlaczego taki, to powiedział, że nikt nie chce jeść xD