Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Paladinka
i prosze jakiegos moderatora .. aby wykasowal wogule ten post na temat mego annihilatora bo to bez sensu  tylko sie kluca.. i robi sie to zalosne.. wysluchiwanie niekturych ludzi..
|
Tak, pisałem do Ciebie w tej sprawie, ale chyba nie zauważyłes PW ;-)
Ogólnie dalsza kłutnia jest kompletnie bez sensu - bo obie strony powiedziały co chciały, teraz dochodzi tylko do "pyskówki". Troche dziwi mnie "zawziętość" blejza...
Oczywiście jakbym miał przyjać jakąś strone, zająłbym ta "nie podoba mi się to"... ale nie w takiej radykalnej wersji. Świat jest jaki jest, pewne rzeczy, mimo usilnych starań i tak się nie zmienią. Ja juz dawno pożegnałem sie z tym że w tibii będzie jeszcze uczciwa gra. Niestety, prawda jest taka że 90% cheatuje, dlatego dodatkowym powodem do dumy jest dla mnie fakt, że ja dalej grałem uczciwie.
Koniec, myśle że dalsza tłutnia nic nie zmieni, nie ma juz sensu. A jesli strony jeszcze bardzo chcą coś powiedzieć, jest Pw/GG.
Cytuj:
Tak jak ktos wyzej napisal czesc osob na forum nie grzeszy nawet srednim poziomem i az zal czytac czesc postow. Moze pisze za ostro, ale modkowie powinni sie zajac poziomem forum, a moze kiedys dorownalo by poczatkom temu na gery. Nawet tam mala grupka ludzi kiedys dalo sie zaprowadzic porzadek glebiac ludzi piszacych bezsensowne wypociny. Pewnie czesc osob pamieta te czasy ...
|
Ja pamietam. I raczej wątpie by gdziekolwiek na
publicznym forum dało się do tego dojśc. A to z prostego powodu - w czasach o których piszesz (01/02) w tibie grało naprawde niewiele Polaków. Teraz to jest gra masowa, i tyle wystarczy...