Temat: annihialtor..
Zobacz pojedynczy post
stary 20-09-2004, 22:24   #118
Dan the Automator
Dobo Srobo

Data dołączenia: 23 07 2003

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Paladinka
i prosze jakiegos moderatora .. aby wykasowal wogule ten post na temat mego annihilatora bo to bez sensu tylko sie kluca.. i robi sie to zalosne.. wysluchiwanie niekturych ludzi..
Tak, pisałem do Ciebie w tej sprawie, ale chyba nie zauważyłes PW ;-)
Ogólnie dalsza kłutnia jest kompletnie bez sensu - bo obie strony powiedziały co chciały, teraz dochodzi tylko do "pyskówki". Troche dziwi mnie "zawziętość" blejza...
Oczywiście jakbym miał przyjać jakąś strone, zająłbym ta "nie podoba mi się to"... ale nie w takiej radykalnej wersji. Świat jest jaki jest, pewne rzeczy, mimo usilnych starań i tak się nie zmienią. Ja juz dawno pożegnałem sie z tym że w tibii będzie jeszcze uczciwa gra. Niestety, prawda jest taka że 90% cheatuje, dlatego dodatkowym powodem do dumy jest dla mnie fakt, że ja dalej grałem uczciwie.
Koniec, myśle że dalsza tłutnia nic nie zmieni, nie ma juz sensu. A jesli strony jeszcze bardzo chcą coś powiedzieć, jest Pw/GG.

Cytuj:
Tak jak ktos wyzej napisal czesc osob na forum nie grzeszy nawet srednim poziomem i az zal czytac czesc postow. Moze pisze za ostro, ale modkowie powinni sie zajac poziomem forum, a moze kiedys dorownalo by poczatkom temu na gery. Nawet tam mala grupka ludzi kiedys dalo sie zaprowadzic porzadek glebiac ludzi piszacych bezsensowne wypociny. Pewnie czesc osob pamieta te czasy ...
Ja pamietam. I raczej wątpie by gdziekolwiek na publicznym forum dało się do tego dojśc. A to z prostego powodu - w czasach o których piszesz (01/02) w tibie grało naprawde niewiele Polaków. Teraz to jest gra masowa, i tyle wystarczy...

Ostatnio edytowany przez Dan the Automator - 20-09-2004 o 22:31.
Dan the Automator jest offline