Zobacz pojedynczy post
stary 15-02-2007, 22:15   #169
goburu
Zbanowany

Data dołączenia: 14 12 2006
Lokacja: Liberty Bay

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: PvP
Poziom: 90
Skille: po co??
Poziom mag.: 56
Domyślny

Cytuj:
I jak expi 800/h to tez ma zysk... tylko mi powiedz gdzie ma taki spawn, bo jakos nie bardzo kojaze zeby gdzies mozna klepac tyle expa, oswiec nas zacofanych!
Behemothy
Cytuj:
Czy ja gdzies powiedzialem ze to jest max?
Powiedzialem ze skoro samym mieczem moze zrobic 100k/h to dlaczego nie mogl by tego podbic o 50k przy uzyciu HMM?
Z broni 100k/h? Chyba na ots.
Cytuj:
Tyle ze:
1. Strzal z HMM kosztuje podobnie do strzalu z exori vis (atak z broni nie kosztuje nic).
2. Strzal z HMM + sredni cios z broni na potwoze z malym pancerzem zada podobne obrazenia jak strzal z vis.
3. Obrazenia za 200+ z avengera na smoki/DL przy skillach 94 ze sword ringiem wchodza raz na 10-15 strzalow... fajny "blad statystyczny"
1. Ale zobacz jakie hmm zadaje obrazenia a jakie broń -.-
2. Tu sie zgadzam, jednak na hlvl nie expi sie przewaznie na potworach z malym pancerzem (wyjątek: wrl)
3. Średnia ciosów z broni nie przekracza 100 hp. Na potworach ze średnim defem (na hlvl nie expi się na potworach w ogóle bez defa tak jak slimy czy beho) wynosi 80-90 hp a na potworach z dobrym defem (demony, hydry, itd.) 30-40 hp.
Cytuj:
A ja jeszcze nie widzialem zadnego maga ktory by osiagnal tyle z roda, pokazesz mi film jak robisz to magiem to ci pokaze jak robie to ryckiem nie dziwo ze wychodzi ci ze rycerz suxx jak ustawiasz sobie warunki porownania jak chcesz.
Z wanda ci nie pokaze bo wali on srednio po 65 (roda tym bardziej bo nie jestem drut), natomiast moge pokazac z visa/morta/flama.
Cytuj:
Chociaż jedna osoba z piszących tutaj robi te 100k+/h że się tak wykłucacie o to ?
Robie przewaznie 80-90k/h, ale jak się sprężę to wpada po 100-110.
goburu jest offline   Odpowiedz z Cytatem