Zwykle gadanie typu "boże polacy pomagają szwedom w wojnie z inną polską gildią" wywołuje u mnie sawly śmiechu , po pierwsze :
1. narodowośc nie ma tutaj żadnego znaczenia.
2. HWL to w większej częsci Holdenrzy i Wyspiarze , w mniejszej Szwedzi i najmniejszej Polacy.
O co mi chodzi '? O to że tym razem gadanie jakie zacytowałem na początku postu ma swoją rację bytu , tym razem nie chodzi o to że ja jestem polakiem , ty jesteś , mamy sobie pomagac bo "szwed" to zło itd. Chodzi o to że gildia HWL to banda quasi rasistowskich dzieci (lub w kilku przypadkach ludzi doroslych zachowujących sie jak dzieci) którzy na swój obiekt nienawiści etnicznej wybrali Polaków. Niepotrafie pojąc jak Rumcio czy Catrishia potrafi znosic ich gadanie czy nie dosłowne nabijanie sie (np. comment Zazka).
Pzdr.
Btw. Proponuje żeby każdy do sygnatury na tibia.com wstawił sobie "I am Polish , and I love Poland" <jeśli jest niepoprawne gramatycznie to niech ktos to skoryguje , moze podraznimy tym quasi rasistów ^^.
Acha ,a co do wojny i gadaniu że gildia Aylithy nie ma szans.. powiem tak , po tym jak zobaczyłem człowieka który spadł na ziemie z wysokości 4 kilometrów (spadochron sie nie otworzył) i przeżył (złamana 1 noga) , jestem w stanie uwierzyc w wszystko.
Peaople can fly panowie~
19:12 Seemes: does that mean your br?
19:12 Wabasi: -aims shotgun- whos BR?
Ostatnio edytowany przez Ajron 88 - 16-02-2007 o 00:13.
|