Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vuxiu
nie znam zadnego 50 lvla z olecka, w ogole osoby z olecka ktore znam potrafia o siebie zadbac same, nie musza mnie wolac. i kiedy zabilem kogos z otium?
|
50 lvl to był tylko przykład... napewno kiedyś zacznie ktoś od ciebie z rl gra w tibie będzie musiał jakoś zacząc ale co to za problem skoro bedzie sie mógł all wpierdzielic na respa bo jak ktoś się sprzeciwi to go raz ze zabijecie to kazecie mu placic XXXXXXX K a w efekcie go zrokujecie...
sam wiem jak jest grałem kiedyś na aldorze i miałem taka samą sytuacje zostałem zrokowany za to że mi sie wpierdzielił na miejscówke kumpel kogoś z Co i zaczol mi wmawiac ze on był pierwszy ja i tak dobrze że dłużej nienegociowałem tylko grzecznie sobie poszedłem a za jakis czas widze wiadomośc od typa z Co hunted pay 60 K or rookgard... oczywiscie niemoglem wyjsc nawet z dp zarobic tej kasy wiec zostal rookgard ;]
to niebył tylko 1 przypadek kiedys na innym charze zadałem jeden cios w 7 paladyna... chcialem zobaczyc jaki ma lvl i missclick nawet sie nieogladnolem zjawilo sie kolo mnie 2 osoby z Co i mnie klepia pisze "za co" za to ze moj paladyn padl stracil skile 68 a ty go biles... i ta sama sytuacja za smierc 7 paladyna ktory stracil 68 dysta musialem placic 30 k...
Dodam ze NIGDY sie niespotkalem z czyms takim ze strony em