ypp .. polacy bezsprzecznie sa krolami n0oberstwa w krainie Tibii [i kto to mówi?

] kiedy koles o wielce wymownej ksywce "Nei ma to jak Elder Druid" [a postac jest palladynem] pisze na trade - Fuck swe ! make me ice - cream to normalnie rece i piersi opadaja ...

Polacy postrzeganie sa przez innych graczy jako IDIOCI :/. Zaprzyjaznilem sie z kilkoma SWE podajac sie za goscia z UK [moze moj angielski nie jest najlepszy ale nikt sie nie zorientowal]. bylo spoko, kolesie mnie polubili, ale oczywiście pierwsze na co zaczeli sie sadzic to "Fuck ! some polish n0ob stole my lootbag -.-" no to n/c plx .. pozniej kiedy powiedzialem kolesiom ze tak na prawde jestem POL bardzo sie zdziwili

ale wytlumaczylem im dlaczego tak a nie inaczej postapilem i przyznali mi racje ... przez idiotow nie mamy w tibii latwego życia - na przyklad do gildii ktora praktycznie "rzadzi" serverem nie ma szns dolaczyc Polak o ile za takowego sie podaje chocby nie wiem jak dobrze gral ...

dziala to na szkode dobrych graczy, ktorzy n0obami na 100% nie sa... ale to tez nie jest do konca prawda bo high level czasem bywa n0obem... Niewiarygodne ? a moze przyklad z zycia wziety ? Stoje sobie pod depo gadam z kumplami ... nagle wpada 6 lvl -.-'' zazcyna spamowac ekran.. no to ode mnie jeden tekst "nób?" koles nic nie odpowiedzial tylko przelogowal sie na opstac 52 elite i zaczyna mnie kosic bez slowa O_O oczywiscie okazalo sie ze to PL i mam od niego hunta ... milo :/ denerwuja ca jest tez polska mentalnosc - skoro ja mam zle to czemu on ma miec lepiej ? Utrudnianie sobie zycia na wszelkie soposoby to specjalnosc Polakow - chce sobie wyslac parcel z lootem z kazo - probuje mi go skosic 15 lvl POL... omg ... plakac sie che

a pozniej nie dziwota ze SWE to powerplayerzy i ze nie dorastamy im do piet ... z taka organizacja [pekowanie sie na wzajem, okradanie, brak solidarnosci] daleko nie dojdziemy ... POL padali od sd Babana [vide Titania] za to, ze zabili SWE, mimo ze Baban ich nie znal ... I to powinno byc dla nas przykladem ale jesli nasza spolecznosc dalej bedzie sie rozwijac w kierunku zzulalych zebrakow to raczej przyszlosci POL w Tibii nie widze ...
P.S. Pozdro Khan Twoje arty sa za***iste :O Wiekszosc z nich wyglada o niebo lepiej niz pastelowe zabawki z oryginalnej grafy ... -.-'' jestem pelen podziwu ...