Temat: Only Honera
Zobacz pojedynczy post
stary 16-02-2007, 00:29   #1508
Gollada
Użytkownik forum

Gollada's Avatar

Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Stalowa Wola

Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
Świat: Honera
Poziom: 22
Poziom mag.: 18
Domyślny ...

Co do Świata Honera. Jest taki jak każdy inny. Gram tam i nie za bardzo nie narzekam. Tylko czasem mnie denerwuje że to jest świat Non-PvP.

Bo czasem jak mnie ludzie potrafią zdenerwować to masakra!! Idzie sobie koleś z 8lvl dupę mu uratuje żeby nie dedł na orku warriorze.. A przez następną godzinę łazi za mną żebym mu jeszcze loot oddała z warriora.. (akurat i tak wtedy nic nie było) no ale po co truć dupę komuś za jakieś parę gp!!! Szlak mnie trafił i dałam 10gp kolesiowi żeby się pod jarał i dał mi spokój.. A ten może po expimy razem. Pytam się go na czym? "na ratach" Kurwa koleś 14lvl a ten a na raty chodź.. kurwa mówię mu 50000000000 raz s*******aj.. A ten swoje. Powiedziałam mu chodź za mną. Zobaczył że idę na cycki i spierdolił Byłam dosłownie w 7niebie Gdyby nie Non-PvP zajebała bym mu.
Chociarz nigdy nie zabijałam grając na Xanterze - no w wyjątkowych przypadkach np. takich jak ten.

"To że komuś się nie podoba Honera to ma pecha. Niech każdy będzie tam gdzie mu się podoba" Oczywiście nie polecam Honery bo już tyle tam jest ludu że nie ma gdzie expić

pozdroo..
Gollada jest offline   Odpowiedz z Cytatem